De kleur van emoties


Als opdracht voor mijn examen muzische vorming: Beeld. Moest ik een cover voor een dubbele lp plaat ontwerpen met muziek over/van mezelf. 

Ik koos als titel de kleur van emoties omdat muziek vaak over emoties gaat. Ik heb deze dan ook per emoties geordend. 

Ik heb de cover bedekt met vilt. Dit staat symbool voor de zachte persoonlijkheid die ik heb. Ik heb gekozen voor warme fleurige kleuren omdat dit bij de vrolijke liedjes passen. Ik heb op de vilt een wit stuk stof genaaid. Dit heb ik bedrukt met een kopie van een marmertechniek van voedingskleurstof in water met zeep waarmee je bellen blaast. Het spiegelend/blinkend papier staat voor spiegelen van mijn persoonlijk in de cover/plaat. Op de plaat vind je de liedjes die er "op" staan en een stukje van de hoes.

Op plaat 1 A vindt je deze liedjes:

  • 4 chords –  axis of awsome 
  • Alleen – Lil kleine 
  • Closer- the chainsmokers 
  • Fight song – Rachel platten 
  • Ik ben van’t straate 
  • Shape of you – Conor maynard


Op de linkerbinnenkant zie je een zwart stuk stof dat bedrukt is met een kopie van een werkje dat ik gemaakt heb aan de hand van sjablonen van tranen/druppels in verschillende kleuren. De achtergrond heb ik gestempeld met een platte penseel met lichtblauwe en witte verf. De druppels/tranen staan symbool voor de triestige muziek. De stukjes plaat die de prent omringen, staan symbool voor gebroken harten bij verdriet.

Op de plaat vind je de liedjes die er "op" staan en een stukje van de hoes.

Op plaat 1 B vindt je deze liedjes

  • Ciao Adios – Anne maria 
  • Homesick- dua lipa 
  •  I hate you, i love you – Gnash 
  • Ik wil je terug – Clouseau
  • Little do you know – Alex & Sierra 
  • Stone cold liar – Milo Meskens 

Op de rechterbinnenkant zie je 3 foto's van mezelf. Ze zijn alle 3 bewerkt met kleur. Dit stelt de chaos van de gevoelens voor. De eerste foto is bewerkt met wasco eerst gekleurd en dan uitgeveegd met papieren zakdoekjes. De tweede foto is ook bewerkt met wasco maar die heb ik laten smelten met een haardroger. De derde foto is bewerkt met ecoline door deze te mengen.

Op de plaat vind je de liedjes die er "op" staan en een stukje van de hoes.

Op plaat 2A vindt je deze liedjes:

  •  Mia – Gorki 
  • River- Ed sheeran, Emenem 
  • The middel – Zedd
  • Uncover – Zara larsson
  • You let me walk alone – Michael Schitle 
  • k3 - wanneer zie ik jou terug 

Op deze kant zie je een collage van bloemen in verschillende fleurige kleurtjes. Dit betekent dat ik kan genieten van kleine dingen zoals natuur en omgeving. je ziet ook de dingen die op de hoes moesten staan. dit vind ik persoonlijk niet zo mooi zo. Maar ik wist niet goed hoe ik ze anders moest bevestigen.

Op de plaat vind je de liedjes die er "op" staan en een stukje van de hoes.

Op plaat 2A vindt je deze liedjes:

  •  Ik ben jong – spring 
  •  Locked away – R city ft adam Levine 
  •  Your song – Rita ora 
  • Zo bijzonder – Gers pardoel 
  • Stay- Zedd, Alessia Cara 
  • Never forget you – Zara Larsson, MENK 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!