the Princess switch


In de week voor Kerstmis ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Laatstgenoemde valt dan weer voor de verloofde van Margaret.

Ik vond het een aangename kerstfilm. Ik kon er gedachteloos naar kijken. Even helemaal weg dromen van de werkelijkheid. De film is geschikt om met het hele gezin te kijken. Ik ben niet echt voor kerstfilms maar deze film vind ik echt een leuke en zou ik nog wel eens een keertje terug willen zien. De verhaallijn was wel een beetje voorspelbaar, ik kon het einde wel al raden. Deze film is te zien op netflix.

Wie heeft deze film ook al gezien en wat vonden jullie er van?