Als je niet weet waar de weg heen leidt.

Als je niet weet waar de weg heen leidt.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het loslaten van de controle over waar het pad je heen leidt was voor mij een heel proces!

Oh wat doe je vanmiddag, vanavond, morgen, dit weekend? Doodnormale vragen toch?   Door anders te gaan denken en leven kwam ik erachter dat geen plannen hebben en volledig in het nu leven zo'n verrijking is. Geen idee wat ik straks doe, ervaar,  wie ik ontmoet?  Misschien is het voor mij makkelijker omdat ik geen huis en dagelijkse beslommeringen meer heb. 
Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen