Als je niet weet waar de weg heen leidt.

Als je niet weet waar de weg heen leidt.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het loslaten van de controle over waar het pad je heen leidt was voor mij een heel proces!

Oh wat doe je vanmiddag, vanavond, morgen, dit weekend? Doodnormale vragen toch?   Door anders te gaan denken en leven kwam ik erachter dat geen plannen hebben en volledig in het nu leven zo'n verrijking is. Geen idee wat ik straks doe, ervaar,  wie ik ontmoet?  Misschien is het voor mij makkelijker omdat ik geen huis en dagelijkse beslommeringen meer heb. 
Beoordeel


Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen