Happy Zijn 1

Happy Zijn 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag schrijf ik verder over mijn verblijf en vertrek uit Zweden. 

Wat was het moeilijk om ergens (waar de natuur fantastisch is) te Zijn en tegelijkertijd niet te Zijn.  Het viel me op dat ik niet meer in het nu kon zijn.  Ik voelde me totaal afhankelijk van mijn vriendin,  als zij haar auto nodig had kon ik  de omgeving niet verkennen.  Ik bleek toch wel wat verwachtingen te hebben.  Als ik die heb voel ik me vaak teleurgesteld omdat het beeld wat ik vooraf heb nooit uitkomt.  Met die reden heb ik later tijdens mijn reis alle verwachtingen losgelaten en een planning,  een doel,  focus,  tijdslimiet.  Ik leef alleen nog in het NU.

Datgene waarvoor ik dacht naar Zweden te zijn gegaan,  een licht centrum opzetten bleek niet het juiste te zijn. 

Dus besloot ik toen het echt niet meer ging om terug te gaan naar NL.  Daarvoor moest ik nog 10 dagen wachten,  het frappante is dat ik stilletjes de dagen heb afgeteld zo Un Happy voelde ik me. 

Dit proces heeft me het inzicht gegeven dat je volledig Happy voelen je geboorte recht is.  Ga ik uit de flow en voel ik me niet happy dan ga ik sindsdien heel bewust te werk. Wat heb ik nodig om me terug goed te voelen?  Als ik weet wat t is neem ik actie,  volg me hart en stap terug in de flow. 

Zo kwam ik dus in November aan in NL. Heerlijk om de herfstkleuren te zien,  fietsers overal,  Sinterklaas in t land! 


In mijn volgende blog schrijf ik over mijn tijdelijke terugkomst zonder eigen woning. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Weer back op eigen grond.
| 00:40 |
Welkom thuis! Ik ga je zeker volgen.
| 21:17 |
Mijn eerste gedachte waren: WELKOM THUIS
| 09:08 |
Ja dat was ik ook. Bij mijn familie en vrienden.
| 17:23 |
Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met je.
In het tijdloze moment van nu spelen verleden en toekomst geen rol. Het verleden bestaat uit herinneringen aan ervaringen, de toekomst bestaat uit ideeën over mogelijke ervaringen (wat meestal projecties zijn van herinneringen en waarbij verwachtingspatronen een rol speelt). Ervaringen heb je alleen in het moment van nu, alleen in dat moment kun je (be)leven.
| 03:45 |
Dat heb je mooi beschreven! Zo ervaar ik t ook :-)
| 09:13 |
Dank je. We denken dezelfde kant op :)
| 10:11 |
Wel jammer dat het niet lukte zoals je wilde
| 22:48 |
Eigenlijk niet, zo kwam ik erachter wat ik wel wil en wat beter is voor mij.
| 00:38 |
Leuk geschreven en ik kijk uit naar het volgende
| 21:57 |
Dank je!
| 09:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen