Mijn eerste #Kalligram tekening

Mijn eerste #Kalligram tekening


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Graag neem ik jullie mee in dit teken proces met een nieuwe stijl voor mij. Net zoals destijds de mandala invulling is kalligram tekenen voor mij totaal nieuw. Ik zag hier op Yoors de uitleg wat de bedoeling hiervan is, en dacht nou een nieuwe uitdaging is wel leuk om weer eens de crea-bea uit te hangen. Ik ga hier stap voor stap laten zien wat ik doe. Ik heb nu pas 3 fases gedaan, en zal de volgende update snel toevoegen. Mijn duim protesteert namelijk even. Altijd jammer, zit je er net zo lekker in moet je stoppen...

Het begin, ik besloot een uil na te tekenen van een koffiemok die we hebben. Sowieso heeft onze dochter iets met uiltjes, zodra ze die ziet roept ze OEHOEEE :) maar dan heel schatig. Sindsdien teken ik graag een uil, vind ze zelf ook supermooi. Deze is vrij simpel, we gaan zien of dit wat kan worden met deze, voor mij nieuwe tekenstijl.

De volgende stap, ik besluit er een maan aan toe te voegen. Helaas niet een al te beste foto, maar ik kan hem niet meer opnieuw maken, omdat ik al een stap verder ben.. Dus deze moet maar voldoen. Intussen heb ik wat meer details geschetst in de tekening.

Ik weet nog niet precise hoe ik hem ga invullen, en het is een probeersel, dus ik begin maar gewoon met zwarte pen te schrijven. De bedoeling is dat je beschrijft waaraan je denkt bij het onderwerp van je tekening. Ik ga nog wel kleuren toevoegen.

Hoe werkt een #kalligram?

Ik maakte deze tekening n.a.v. deze blog die ik las op Yoors. Ik had vooraf geen idee wat het was, dus wil je dit ook weten? Kijk eens in deze blog!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi gedaan zeg! Leuk!
| 14:04 |
Thanks nu eerst met mijn getekende oog verder dat vind ik nl nog leuker haha
| 14:16 |
Succes, zal vast een plaatje worden ;-)
| 14:17 |
Hoop het !
| 14:18 |
Vast, ik heb er vertrouwen in!
| 14:19 |
:)
| 14:19 |
heel erg mooi
| 17:00 |
helaas nog steeds niet af, maar thanks!
| 17:03 |
Heel mooi gedaan!
| 21:02 |
Thanks heb hem helaas nog niet af kunnen maken begin verkouden te worden haha
| 21:23 |
Dat is wel heel mooi zo en lijkt me zeker ook een leuke bezigheid. Helemaal goed die uil hoor, lekker mee doorgaan en dan komt er vast nog heel veel moois uit je pen rollen haha
| 20:37 |
Dank je, en ja uiteindelijk is dat wel het geval dat ik er toch blij mee ben. Had vroeger ook altijd hoge cijfers voor tekenen en handvaardigheid maar heel lang (tot vorig jaar ergens) niets meer mee gedaan (tekenen dan, crea bea dingen wel ) Maar vind het leuk weer eens bezig te zijn ermee..
| 20:48 |
Heel erg leuk!
| 18:12 |
Dank je wel :)
| 20:47 |
Heel leuk gedaan !!
| 16:45 |
Thanks, word nog afgemaakt :)
| 20:47 |
Wat een mooi begin al!
| 16:27 |
Dank je wel :)
| 20:47 |
LEUK !!! wil ik ook wel eens gaan proberen.
| 15:24 |
leuk, vooral showen! :-)
| 16:16 |
doe ik ;-)
| 16:26 |
Wat een goede opzet heb je gemaakt! Gaat de goede kant op en ik verwacht dat deze ook erg mooi gaat worden..de contouren zijn al prachtig!!
| 14:24 |
Dank je wel voor je compliment.. hopelijk kan ik straks verder :)
| 14:27 |
Oh wat leuk. Mijn dochter, die de opleiding Media en Vormgeving doet moet ook zoiets maken voor school.
| 13:04 |
Dank je, ga jij ook een gokje wagen of niet?
| 13:14 |
helemaal toppie!
en niet teveel bij nadenken, schrijf gewoon wat het eerste bij je opkomt, alsof je haast hebt :)
hij wordt vast helemaal geweldig
groetjes!!
| 12:03 |
:) thanks
| 12:06 |
Dat is een leuke manier van een tekening maken!
| 11:42 |
Ja ik kende het niet.. totaal nieuw maar dat is juist wel leuk. Dat mandala invullen was ook nieuw, deed maar wat.. maar vond ze toch gaaf op het eind. Hopelijk ga ik dit ook leuk vinden. En kan ik een leuke collectie bij elkaar krabbelen... We gaan zien of deze ook mooi is op het eind :)
| 11:44 |
Leuk! Succes met invullen. Ik ga er ook een maken, liet ik de dame die het heeft uitgelegd gisteren weten.
| 11:38 |
Thanks, ja komt vast goed. Gaat waarschijnlijk totaal anders worden dan ik nu denk. Dat is meestal haha. Maar ik begin altijd maar gewoon, en gaande weg zie ik wel waar het schip strand .. Leuk eens wat nieuws te proberen, en ook eindeloze mogelijkheden, daar hou ik van :) Succes ik zie de jouwe vanzelf wel een keer verschijnen :)
| 11:40 |
In de kerstvakantie waarschijnlijk. Wil ik samen met mijn zoon gaan doen.
| 12:00 |
Leuk!
| 12:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen