Moeder en vaderdag geluk !


In Nederland is het pas 14 mei Moederdag, hier in Spanje vieren ze het een weekje eerder. De eerste zondag van Mei is het hier de dag dat ze moeders verwennen en in het zonnetje zetten !

Dus eigenlijk heb ik een soort van dubbele Moederdag als Nederlandse mama in Spanje. Mijn vriend besloot het vandaag te 'vieren' al is onze dochter nog te klein om wat te maken voor mama. Maar ze overlaadde me wel meteen met de liefste glimlach en dikke knuffels vanmorgen. Toen papa zijn ontbijtje met koffie kwam brengen voor mij at zij vrolijk mee met mij.

We liepen daarna samen even naar de bakker, en toen we thuiskwamen gaf onze lieve dame mij het mooiste Moederdag kado ! Papa stond aan de andere kant van de woning en zei kijk mama: Om vervolgens dochter los naar mij toe te laten lopen !!! Ze kon al wel een keer een stapje zetten of probeerde het weleens. En liep al super stevig langs de muren en tafel ed. Maar zoveel stappen heen en terug los, zonder te vallen op haar kont, wauw. Dat ga ik natuurlijk nooit meer vergeten deze dag!

Wat zijn wij trots op haar! Ons meisje loopt nu eindelijk los, wat supergoed schatje!!!!

Moederdag 2017 heeft voor mij (door mijn gemis) een hele zware lading waardoor ik vannacht al flink wat tranen heb gelaten, maar dit zorgt wel voor een dikke glimlach op mijn gezicht. Dank je wel mijn liefste kleine meisje!

xxxxx

Update 14 mei 2017: Vandaag is het Moederdag in Nederland. Degenen die weten dat ik mijn 2 oudste kindjes moet missen, zullen wel begrijpen hoe erg ik hen nu mis. Ik vraag me af of ze ook aan mij denken. Of ze iets voor me hebben gemaakt op school. Ik vermoed dat hun vader hen zo weinig mogelijk met mij bezig wil laten houden, en dit probeert te onderdrukken. Wat ik heel erg vind, maar het is waarschijnlijk wel de realiteit. Ik denk in elk geval wel aan jullie lieve zus en broer van ons meisje hier. Jullie zijn in onze gedachten! ik kreeg zelfs een lief appje van een vriendin NL die me een fijne Moederdag wenste vanuit NL. Superlief , zij weet hoe dubbel deze dagen zijn voor me.

Hopelijk heeft de rest een top Moederdag! Liefs vanuit Spanje!

Update 22 juni: de dag voor vaderdag liep onze dame dan echt los.. zeer enthousiast rent ze het huis inmiddels door haha. In de tussentijd bleef het bij een los stapje tot vaderdag . Ik denk dat ze dit voor papa bewaarde lol