Afvallen? Iedereen kan het!


Een tijdje geleden heb ik aangegeven dat ik mij bezig ga houden met een healthy lifestyle en hierbij ook mensen ga coachen die dit ook willen. Ik word er erg gelukkig van als ik andere mensen gelukkig kan maken! Hoe mooi is het dat jij er weer voor kan zorgen dat iemand weer beter in zijn/haar vel zit! 

Ik heb nog geen moment spijt van mijn keuze en doe het met veel liefde! Ik wil jullie graag een paar resultaten laten zien waar ik als coach ontzettend trots op ben! 


Het resultaat van Liesbeth

Het verhaal van Liesbeth:

Na zoveel pogingen en 100 diëten zo dankbaar dat ik dit programma ben tegengekomen. Nooit gedacht dat me dit in 4 maanden zou gaan lukken, maar het ging vanzelf!!!! 

Heerlijke en makkelijke recepten voor het hele gezin, makkelijk vol te houden, geen hongergevoel, elke week contact met mijn coach en leuke reacties in de supportgroep als ik weer een mooi resultaat behaalde. Super Motiverend. Ik barst weer van de energie en voel me een ander mens (voorheen Fiona van Shrek)

Voor diegene die nog twijfelt: Niet twijfelen, het is echt een verandering van lifestyle die in echt in deze tijd past en voor de rest van je leven. Alleen lukte het mij niet!


Het prachtige resultaat van Nicole:

Het verhaal van Nicole:

Mijn hele leven was ik al te zwaar en heb tig dieten geprobeerd met als gevolg dat ik nog zwaarder werd. Sinds ik dit programma ben gaan volgen, ben ik 16 kilo afgevallen mijn bloedsuikerwaardes zijn gedaald,( ik heb diabetes type 2) slaap ik de hele nacht door <3 en heb ik veel meer energie


Meet beauty Jenna 


De foto's zeggen genoeg!  Het verhaal van Jenna: 

Ben zo dankbaar dat ik dit programma ben tegengekomen!
Naast het feit dat ik flink afgevallen ben, voel ik me ook als herboren! Was altijd moe en futloos en onzeker.
Ik ben nu eindelijk van mijn verschrikkelijke allergieën af waardoor ik constant ontstekingen had in mijn holtes, mijn hele leven leed hieronder.  Mijn medicijnen hiervoor neem ik ook gelukkig niet meer.  Ook mijn darmklachten zijn compleet verdwenen en ben eindelijk van die rot extensions af. Ik straal letterlijk weer en kan het leven weer aan!

Zomaar een greep uit ontzettend veel prachtige resultaten! Ik ben super trots op deze dames en het geeft mij een onwijs prettig gevoel dat deze dames een stuk lekkerder in hun vel zitten! Volgens mij is het dan helemaal geslaagd!
Geloof in jezelf, want jij kan dit ook!
 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!