Bewust Beloond


Beter kon het nieuwe #jaar niet beginnen wat betreft #werk . Tijdens de nieuwjaarsborrel werd ik samen met 3 andere collega’s #bewust#beloond . Iets wat twee jaren geleden echt nog een ver van mijn bedshow leek. Dit leek een ver van mijn bedshow, omdat ik niet goed kon meekomen binnen het team. Het gevoel geaccepteerd te worden en mee te komen ontbrak me volledig! De afgelopen jaren heb ik onwijs hard aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt en mijn plekje binnen het team veroverd. Wat doet het veel met een mens om eens op deze manier in het zonnetje gezet te worden. De waardering die uitgesproken wordt en de collega’s die aangeven dat je het verdient. Daarnaast nog een leuk centje extra van de baas! Dit heeft mij laten inzien dat hard werken aan persoonlijke effectiviteit en een #positieve#mindset ( law of attraction ) erg belangrijk zijn. In 2019 heb ik een eigen #coaching bedrijf opgezet, namelijk Life & Spiritual Coaching. Gericht op #HSP (hooggevoeligheid). Als HSP-er kan het moeilijk zijn om je ergens op je plek te voelen. Meekomen met een team kan een hele uitdaging zijn. Het is zeker niet onmogelijk en dat heb ik nu zelf ondervonden. Hoe mooi is het om mijn eigen 'leerschool' over te kunnen brengen bij anderen. Hierdoor kan ik de ander helpen om zich beter te voelen op de werkvloer, een plek binnen het team veroveren en/of zorgen dat er effectiever gewerkt kan worden. Bewust Beloond worden. Iets wat voor mij twee jaren geleden nog onmogelijk leek. Daar durfde ik nog niet over te dromen dat ik hiervoor in aanmerking zou komen en toch is het mij nu gegund. En jij kan dit ook!jaar