×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Een bijzonder gesprek met Gene Zijde.

Een bijzonder gesprek met Gene Zijde.


Een tijd geleden kwam ik met mijn nicht in gesprek. Haar moeder, mijn tante is al een tijdje geleden overleden. Mijn nicht zit met nog heel erg veel vragen. Het is een kant van een familie waar ik niet heel erg veel mee om ga, maar zo af en toe zagen wij elkaar wel eens. 
Mijn nicht kwam met vragen bij mijn moeder. Mijn moeder gaf aan dat ze die vragen misschien eens moest stellen aan iemand die dichterbij haar is dan ze denkt. Die persoon waarop mijn moeder doelde was ik.

Al vanaf mijn jongere jaren zie, voel en hoor ik meer dan de gemiddelde mens. Hiermee doel ik op spiritualiteit. Vaak weet ik al dingen voordat ze überhaupt plaats vinden.  Als er iets naars staat te gebeuren dan zegt mijn buikgevoel al genoeg. Toch durf ik er nog niet helemaal op te vertrouwen. Soms lijkt het wel dagen weg te zijn en soms gebeurt het weer en dan voelt het meer alsof het mij overkomt. 

Mijn nicht vroeg aan mij of ik de foto van haar moeder, mijn tante, eens wilde lezen. Kijken of ik wat door zou krijgen. Ik vond dit natuurlijk erg spannend en wilde dit heel graag voor haar doen. Onzeker als ik was begon ik mij open te stellen op de foto. 
Continu bleef het woordje 'ring' door mijn hoofd gaan. Ik hoorde heel duidelijk dat mijn nicht iets bij haar zou dragen wat van mijn tante was en dat ze dit heel erg mooi vond. 
Verder hoorde ik heel veel geruststellende woorden die richting mijn nicht bedoeld waren. Ik ben helemaal niet erg ervaren in dit soort dingen dus het was kort, maar krachtig. 

Ik vroeg aan mijn nicht of het klopte dat zij iets bij haar droeg wat van haar moeder, mijn tante, was geweest. Ik vroeg aan haar of het misschien om een ring kon gaan, omdat ik dit woord continu hoorde. 
Hierop werd mijn nicht erg emotioneel. Ze vertelde mij dat zij de ring van haar moeder, mijn tante,  onder haar eigen ring droeg.   

Dit wist ik niet en dit kon ik onmogelijk weten. Nogmaals, het contact met deze zijde van de familie is niet zo heel sterk/veel. Als ik deze mensen 1 keer in het jaar zag was het nog veel. 

Ik heb het weer ervaren als een heel bijzonder gesprek en ik ben heel erg blij dat ik mijn nicht het één en ander kon vertellen. Ze is mij hier heel dankbaar voor geweest en het gesprek betekende heel erg veel voor haar. 

 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
1960-1980
Heel erg mooi! Ik heb hetzelfde mogen ervaren als je nichtje. Ik kreeg ook iets te horen wat heel veel voor me betekende.
02-04-2018 17:08
02-04-2018 17:08 • 1 reactie • Reageer
Louter
Wauw wat super mooi om te horen! Het is echt fijn om iemand een boodschap te kunnen geven van waarde! Bijzonder is dat mijn nicht ook Yvonne heet! ;) :) liefs
02-04-2018 20:37
02-04-2018 20:37 • 1 reactie • Reageer
Mieke Van Liefde
Wat tof zeg die gave van je. 
30-03-2018 17:07
30-03-2018 17:07 • Reageer
Beste B. Levensgenieter
Een bijzondere gebeurtenis.
30-03-2018 16:30
30-03-2018 16:30 • Reageer
diniedezeeuw
Volgens mij staan we allemaal wel min of meer met gene zijde in contact. Ik heb het via dromen
30-03-2018 15:37
30-03-2018 15:37 • 1 reactie • Reageer
Louter
Ja via dromen heb ik het ook wel vaker gehad!
30-03-2018 15:43
30-03-2018 15:43 • Reageer