Expositie Art By M.E.

Expositie Art By M.E.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het stond op mijn bucketlist, maar het is nu echt een feit. Mijn eerste expositie! Mijn schilderijen zijn van 24/5/2017 tot en met 21/06/2017 te bewonderen in het verzorgingstehuis/polikliniek De Hoge Weide in Lochem!
Mocht je mijn schilderijen in het echt willen bewonderen kom gerust eens langs!  Al mijn schilderijen zijn te koop voor een leuke prijs! Ik ben super trots op het resultaat en ik neem jullie graag (online) mee in mijn expositie. 

Overzicht van één van de gangen waar mijn schilderijen hangen. 

Farm life
Jaar: 2017
 Materialen: Acryl + Spray paint
 Doek: Canvas
Technieken: Sjabloneren, Spray Paint
 Maten: 100x40cm
 Koeien en kalveren lekker in de weide. Rustig schilderij met een mooie kleurencombinatie. Veel gewerkt met aardetinten, waardoor het schilderij een rustige uitstraling krijgt.

 Prijs: 60 euro 

©Artbyme 

Lion King

Jaar: 2017
 Materialen: Acryl + Spray paint
 Doek: Canvas
Technieken: Sjabloneren, Spray Paint
Maten: 70x90cm

 Wat een prachtige dieren zijn het toch. De koning van de dieren oftewel ‘The Lion King’. Dit schilderij straalt kracht, passie en trots uit. De vrolijke kleuren maken het helemaal af.

 Prijs: 90 euro
©Artbyme  

Elephant Dreams

Jaar: 2017
 Materialen: Acryl + Spray paint
 Doek: Canvas
Technieken: Sjabloneren, Spray Paint
 Maten: 100x100cm

 Dit schilderij is een spiegeling van het land Afrika. De kleuren zijn inspirerend, vrolijk en apart. Het schilderij is uniek en een echte ‘eye catcher’.  Als je goed kijkt is de Afrikaanse vlag verwerkt in dit schilderij, namelijk bij de slurf van de olifant. Deze vlag is onbewust aangebracht.

 Prijs: 110 euro
©Artbyme  

Feather Skull
Jaar: 2017
Materialen: Acryl + Spray paint
Doek: Canvas
Technieken: Sjabloneren, Spray Paint
Maten: 100x100cm

 Aarde tinten zijn de basis van dit schilderij. Er zijn milde kleuren gebruikt gemixt met hier en daar een fellere kleur.  Het schilderij is een combinatie van stoer en rust. 


Prijs: 110 euro
©Artbyme 

Elephant Fantasy

jaar: 2017
materialen: acryl + spray paint
Doek: Canvas
Technieken: Sjabloneren, spray paint
Maten: 50x70cm

Dit schilderij bestaat uit meerdere lagen. Het is geen realistisch beeld van een olifant, maar dat maakt het juist kunstzinnig. Laat je inspireren, verrassen en verblijden door de vrolijke kleuringen van dit schilderij.

 

Prijs: 55 euro 
©Artbyme 

Dit is een kleine impressie van mijn expositie! Er hangen nog een heleboel andere schilderijen.  Wat nou als je mijn stijl helemaal te gek vindt, maar er hangt niets bij wat je aanspreekt? Het is ook mogelijk om een schilderij 'op  maat' te laten maken. Geef mij een onderwerp en ik schilder het voor je!  Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig, daar kun je heel trots op zijn 👍👍
| 10:23 |
Feather Skull, I like ❤️
| 23:06 |
Ze zien er geweldig uit!
| 19:16 |
Ziet er heel fraai uit.  Helaas wel wat ver bij me vandaan om even te komen kijken.
| 18:06 |
mooie kleurige kunst. Succes met je expositie.
| 17:13 |
Prachtig, mij spreekt ook het meest de Lion King aan ..
| 16:24 |
Wat een prachtige expositie!
| 16:12 |
Heel erg mooi mag je trots op zijn ;)
| 20:53 |
Mooi hoor! De Lion King spreekt mij het meest aan.
| 06:56 |
Schitterend, schitterend!!!! Die olifant.... al eerder gezegd; die is fantastisch! Maar allen zijn mooi! Wat cool om je werk zo te zien lijkt me! Mooie blog eromheen gemaakt, en, dat telt ook, je vraagt hele schappelijke prijzen! Ik deel deze!
| 23:50 |
Super bedankt voor de leuke reactie! Erg fijn om te horen na de inspanning! Ik vind het al helemaal geweldig dat mijn schilderijen voor even ergens mogen hangen! Dank je wel voor het delen en bij deze ook een cadeautje! groetjes!!
| 01:57 |
Zeer zeer graag gedaan, en uit hoofde van mijn dochtertje; super bedankt voor het cadeautje!!
| 02:06 |
Mooie expositie. Gefeliciteerd!
| 12:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen