Schrijfuitdaging Mei - Magic Mushrooms

Schrijfuitdaging Mei - Magic Mushrooms

Het was maar een klein flesje. Heel voorzichtig draaide ik het dopje eraf en nam een slokje van het paars/groene drankje. Ik zag dat het drankje vol met glitters en vormen zat. Op welke reis gaat dit drankje mij brengen, dacht ik nog. Zo nieuwsgierig heeft dit drankje mij gemaakt en ik kon niet meer wachten tot dit moment! Mijn woonkamer zag er erg opgeruimd uit, fijn zo! Nu kan ik ontspannen het drankje zijn werk laten doen. Het is nu 17:00 uur, zie ik op de klok. Zenuwen gieren wel een beetje door mijn lijf, want welk effect zal het drankje hebben en wat was het eigenlijk voor een drankje? Niet iedereen zou dit drankje zomaar gedronken hebben. Best wel stoer! Eerst maar eens rustig op de bank zitten en kijken wat er gebeurt. Mijn benen beginnen ineens vreemd aan te voelen. Een heel wiebelig gevoel. Als ik ga staan dan val ik zo weer om! De hele woonkamer verandert ineens van kleur en vormen en wat voel ik mij vreemd! Een klein beetje angstig word ik wel, wat gebeurt er toch allemaal? Ik kijk naar de klok en ik zie dat het 17:45 uur is. Voor mijn gevoel is het al uren 17:45 uur. Ben ik dood? Nee, dit komt vast door het drankje wat ik zojuist genomen heb. De woonkamer ziet er niet meer uit als de woonkamer en alles lijkt te bewegen en te vervormen. Als ik naar buiten kijk zie ik de lucht in de kleuren paars, roze, oranje en groen verkleuren. Hoe kan dit? De kleuren van mijn bank veranderen en ik zie alles veel scherper dan voorheen. Is dit een magisch wonderdrankje? Rustig neem ik plaats op de bank en ik ga lekker liggen. Zo kan ik mooi naar buiten kijken. Ik zie hoe de wolken veranderen in allerlei vormen. Wow, is dat een #Indiaan ? Ik zie echt een hele duidelijk indianenhoofd verschijnen in de wolken. Ook zie ik allerlei dieren, zoals beren en wolven. Het is niet de vorm van de wolken wat ik zie, maar het is echt alsof de indianen en de dieren echt zijn. Super bizar! De bomen trekken ook mijn aandacht en ik zie dat de bladeren van de bomen veranderen in kattenkopjes. Wat een ongelofelijk ervaring denk ik steeds maar weer. Dit gelooft toch niemand? Langzaam maar zeker krijg ik weer een normale visie van de omgeving om mij heen. Alles werd weer normaal zoals het was. Ik kijk op de klok en ik zie dat het 21:00 uur is. Het besef komt nu pas dat het drankje een #magicmushroom drankje was.

Wil je ook meedoen aan de #schrijfuitdaging ? Lees hier de spelregels: https://yoo.rs/hansvg/blog/schrijfuitdaging-schrijfuitdaging-mei-2020-1588273944.html?Ysid=34999

Promote: support and profit

Support Louter with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!


- The revenue of this ad will be returned to the Yoors members -
More