Forever loved, Never forgotten.


En dan ben je aan het 'stoeien en vechten' om 'even' een website te verbouwen. 

Een website met de toepasselijke naam: Forever loved (voor eeuwig geliefd); Never forgotten (nooit vergeten).

Een website met een verhaal...

Forever loved is een website met een verhaal over 'voor eeuwig geliefd worden'. Een bijzonder verhaal. Een verhaal van een moeder die in haar leven verschillende kinderen heeft verloren, al in de baarmoeder! Kinderen 'die het daglicht' nog nooit hebben gezien. Kinderen die voor eeuwig geliefd en gekoesterd worden door de moeder, die zo'n innige band heeft met deze kinderen. Kinderen die geboren zijn in de baarmoeder, maar 'nooit' het levenslicht hebben gezien. 

…. “soms groeit er ineens een bloem…  een zaadje wat ontkiemt…”

 

Door de jaren heen heb ik mogen ontdekken, hoe mijn eigen verhaal, en mijn eigen verdriet gebruikt worden om anderen vrouwen die dit ook mee maken te ondersteunen, te troosten, en een stap verder op weg van verwerking te helpen.

Dan wordt ik stil...

Dan wordt ik stil van binnen. Wat een voorrecht om dit te mogen doen. Bijzonder.

En dan vraag ik me af:

Waarom? Waarom, o God?

En wordt het nog stiller in mij. Luisterend naar een antwoord, dat wellicht nooit komen gaat...

Forever loved, never forgotten.

Forever Loved

Voor eeuwig geliefd. Is dat niet een mooie, maar daardoor ook doordringende zin, die je zo nu en dan te horen krijgt?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.