Fit Lifestyle Troubles


Beste fitiesss,

Hard trainen, gezond eten, strenge schema’s, streven naar perfectie.. Je kan er bangelijke resultaten door halen, maar overdrijf niet! Toen ik 16 jaar was heb ik besloten om mijn levensstijl wat aan te passen door veel te gaan fitnessen, lopen en tennis op hoog niveau deed ik al, ook met voeding ben ik heel erg streng geweest. Ik at altijd volgens een strikt schema, at maar 1 warme maaltijd per dag en verving 2 maaltijden door shakes, tussendoor at ik groenten en fruit. Op die 2 jaar ben ik 20kg afgevallen en heb ik ongeveer een jaar lang een vetpercentage gehad van 9%. Ik had nog net genoeg energie om te gaan sporten maar voor de rest was er niet meer veel overschot. Mijn haar begon uit te vallen, ik sliep weinig, kreeg last van paniekaanvallen maar toch had ik niet direct door dat ik ongezond bezig was. Dat besef is pas later gekomen toen ik begon te studeren voor personal coach, ik ben vanaf die periode af en toe iets losser geweest in mijn voedingsschema en besefte dat als ik terug wat sterker wilde worden ik ook meer energie via voeding moest binnenkrijgen. In het begin was het moeilijk om terug opnieuw bij te komen naar een gezond gewicht maar ik merkte ook wel dat ik mij veel beter begon te voelen. Mijn leven veranderde helemaal. Ik had meer energie, een betere weerstand en sliep ook stukken beter. Ondanks dat ik nu een pak meer spieren heb als een jaar geleden is het toch niet altijd makkelijk om de juiste balans te vinden. Doordat ik een lange tijd echt aan mijn reserves heb gezeten kom ik nu super snel bij als ik even wat ongezonder eet of drink. Het duurt echt een hele tijd voor je lichaam herstelt maar uiteindelijk komt dat wel weer goed als je gezond leeft. Af en toe zondigen kan geen kwaad! Hou van je lichaam op elk moment en heel het jaar door! Blijf je altijd goed verzorgen en geniet!

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.