Review | Be creative oogschaduw


Deze twee oogschaduwen heb ik als kerstcadeau gekregen van mijn zus. Ze zijn afkomstig van de ici paris. Ik heb de kleuren 008 sparkle en 041 plum. 

Eerste indruk

Dit zijn kleuren die ik niet dagelijks zou gebruiken maar ze zijn leuk als je een keer wilt experimenteren met een felle of donkere kleur. Ook zou ik deze gebruiken bij een avondlook. De doosjes zijn vierkant en hebben een doorzichtige bovenkant met het merk erop. Ik vind dat ze er simpel uitzien maar toch stralen ze iets van luxe uit. Tijdens de swatches zie ik dat ze beide erg gepigmenteerd zijn alleen dat de paarse anders oogt dan ik had verwacht. 

In gebruik

De blauwe oogschaduw is enorm gepigmenteerd en het is een mooie kleur met een shimmer erin. Je hebt weinig van deze oogschaduw nodig en je kunt hem goed gebruiken. 

De paarse oogschaduw had ik een stuk lichter verwacht, ik vind hem meer naar de bruin kant neigen met de swatch. Wel moet ik toegeven dat ook deze enorm gepigmenteerd is. 

Een tip voor als je deze oogschaduws wilt gebruiken: breng het niet aan met je handen maar met een kwastje, anders lijkt het erop dat er vet vlekken in de oogschaduw komen. 

Conclusie

Hoewel ik dit merk hiervoor nog niet kende ben ik wel tevreden over de kwaliteit. Ik ga deze beide gebruiken in een van mijn avond looks. Ik geef de blauwe een 8/10 en de paarse een 6,5/10.