Review | Hema lippenstift 18 - Moody Merlot


Elke vrouw heeft een rode lippenstift in haar stash. Ik heb er wel een paar maar omdat mijn vriend rood een mooie kleur vind ben ik opzoek gegaan naar nog een rode lippenstift. Zo viel mijn oog op Moody Merlot van de Hema. 

Eerste indruk

De behuizing vind ik standaard, precies zoals elke lippenstift eruit ziet van de Hema. De kleur echter spreekt mij heel erg aan, het is een mooi warm rode kleur en aan de swatch te zien is deze lippenstift ook niet korrelig. 

In gebruik

Ik heb deze lippenstift in de ochtend aangebracht en verwachtte dat ik hem een paar keer moest bijwerken. Maar ik heb er mee gegeten en gedronken en het zat er nog steeds heel goed op. Dit is een lippenstift die je niet hoeft bij te werken gedurende dag. Én hij voelt niet vervelend aan op je lippen.

Conclusie

Hoewel ik van deze lippenstift niet veel had verwacht voor €3,50 is dit absoluut een aanrader. Het is een mooie dekkende lippenstift die ook nog is de gehele dag blijft zitten. 

Waar te koop?

Je kunt deze hier kopen. Of langsgaan in een van de winkels van hema.