Nieuwe Job

Nieuwe Job


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Altijd gedacht dat niet voor veel verschillende werkgevers zou gaan werken, maar de waarheid is anders.

Werkgever nr 7 heeft zich gemeld. Niet omdat ik steeds ontslagen wordt of zo....Nadat ik jaren bij mijn ouders in de zaak gewerkt had, wilde ik de winkel niet overnemen en ging mijn eigen weg.

Een nieuwe baas, maar daar wist ik na 2 weken al : "dit gaat 'm niet worden".

Daarna 5 jaar met plezier voor de volgende gewerkt. Maar ik wilde een andere kant van mij laten zien dus ging de bloemenbranche uit en werd verhuurmedewerker voor opslagruimtes.

Leuke baan, leuke collega's maar het management..... Ik ga er maar geen woorden aan vuil maken.

Na 3 jaar mij de pokken te hebben gereden tussen diverse vestigingen, werd ik telefonisch na mijn ontslagbrief te hebben verstuurd lichtelijk afgebrand om naderhand tijdens een rechtzaak tegen een oud collega ook nog eens te worden beticht van diefstal. Gelukkig won de oud collega op alle punten de zaak en kreeg hij een leuke schade vergoeding.

Ik bleef mezelf ontwikkelen en werd aangenomen bij een Intern transporthandel. Heftrucks verhuren etc. Mega druk, ad hoc en stressvol. Maar veel geleerd, ook dat je soms nog zo je best kan doen, je toch fouten kan maken en die dan keihard tegen je gebruikt worden als ze van je af willen.Voor het eerst werd ik zelf ontslagen i.p.v. dat ik ontslag nam. Vreemde gewaarwording maar ook dit was weer leerzaam. En binnen 2 maanden was ik weer aan t werk. 

Maar ook hier was t gras niet zo groen als beloofd was. Waar het eerst nog druk was met allerlei werkzaamheden, werd het de laatste 6 maanden steeds rustiger. Zat ik 4 uur per dag mijn privé dingetje (eigen emails lezen, beetje met het thuisfront bellen) te doen of spelletjes te spelen. En dat terwijl ik liever moe thuis kom na een drukke werkdag.

En dus is het tijd om verder te gaan. Na 3 jaar en 3 maanden stop ik hier om weer de verhuur in te gaan.

Zojuist mijn werkgever ingelicht en zo meteen ook mijn collega's. Blij dat ik verder kan en toch met de zenuwen in mijn lijf omdat ik dit nieuws moet brengen.


Ben benieuwd hoe jullie met dit soort dingen omgaan. Sta je juichend het nieuws te vertellen of ken je dat gevoel van een rare tinteling in de buik?


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk veel plezier met je nieuwe baan En wat goed van je dat je niet in werksituates blijft hangen waar je niet geukkig van wordt
| 12:20 |
Gefeliciteerd en veel geluk met je nieuwe baan!
| 19:53 |
Gefeliciteerd met je nieuwe baan.
| 17:23 |
dank je. kan niet wachten om te beginnen
| 12:36 |
Ik heb altijd gezegd, als het niet goed voelt moet je gaan, anders werkt het alleen maar negatief op je lichaam.
Natuurlijk is het niet zo simpel, er moet geld verdient worden, huis moet betaald worden en ook je gezin moet je voor zorgen, maar soms moet je keuzes maken. Als je er geen zin meer in hebt en je het enigszins kunt veroorloven, netjes opzeggen en gaan !
Succes.
| 21:55 |
Daarom heb ik ook rustig gewacht op iets nieuws in de wetenschap dat als t voor mij bestemt is, die baan echt wel komt.
Hier begon ik mij steeds meer te vervelen en de negativiteit ging inderdaad op mijn lijf zitten.
Dit wordt gewoon een mooi jaar. Dochtertje geboren, nieuwe baan en dat alles binnen de eerste 4 maanden
| 10:18 |
Groot gelijk, geniet van alles en je gezin in het bijzonder.
| 10:45 |
Ik wil zelf ook heel graag een andere baan, maar om hele andere redenen als jou. Mijn baas is inmiddels op de hoogte van het feit dat het mij beter lijkt en hij sprak me niet eens tegen.......... dat was wel een dompertje, maar ja, zegt meer over hem als over mij. Ontslag indienen is gewoon niet leuk, altijd dat rare gevoel in je buik inderdaad. Ik wens je in ieder geval heel veel succes met je nieuwe baan!
| 16:26 |
Zo te horen inderdaad tijd voor je om verder te gaan.
Ik heb rustig gewacht op die ene baan. Als die voor je bedoelt is, krijg je hem echt wel.
Zat vorig jaar bij een bedrijf waar ik grote kans maakte, tot ik mij afvroeg "wordt ik hier op zo"n grauw bedrijventerrein blij??"antwoord was nee, dus baan afgewimpeld.
Nu op de rand van een bedrijventerrein én vlak bij huis. Nog wel bij de buren van mijn huidige werkgever haha
| 08:54 |
Ik moet even afwachten nog, want misschien zit er een operatie binnenkort aan te komen. Niet ideaal om dan bij een nieuwe werkgever te beginnen;) Komt goed, ik vindt wel weer werk!
| 13:59 |
Zo`n beetje dezelfde ervaringen maar nu ben ik afgekeurd en doe ik er vanalles bij ,ook vrijwilligerswerk .Succes trouwens.
| 14:14 |
Thanks
| 08:50 |
graag gedaan en nogmaals succes.
| 12:45 |
Ik heb het zelf niet ervaren maar kan me voorstellend dat je er wat zenuwachtig voor kunt zijn.
| 14:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen