×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Online spullen weggeven: mooi fenomeen of verschrikking part 2

Online spullen weggeven: mooi fenomeen of verschrikking part 2
Vorige week postte ik even mijn ongenoegen over het fatsoen dat bij sommige ontbreekt als het gaat om het nakomen van afspraken bij verkoop/weggeef van spullen online.

Afgelopen weekend een kast te geef op marktplaats gezet. Met netjes de melding erbij van de afmetingen en het feit dat we 1 hoog wonen zonder lift.

Meteen 3 geïnteresseerde personen. Nr 2 en 3 verwittig ik netjes dat ze even geduld moeten hebben.

De eerste geïnteresseerde haakt echter af, met excuses. Geen punt.

Nr 2 zegt donderdag  's middags" kom op vrijdagavond." prima! "Hoe laat ? "Tussen 6 en 8".

Ik uit t werk snel snel, naar huis, dingen regelen etc.  

Vervolgens vrijdagmiddag meldt deze in t kort "Morgen. Weekend Thanks."Nou als je al niet t fatsoen hebt om hele zinnen te gebruiken, is mijn item niet besteedt aan diegene. Dus nr 3 ingelicht, afspraak gemaakt en zaterdagmorgen nr 2. ,net zo bot en kort  als hij zelf berichtte, terug bericht: " helaas kast is weg". punt.

Nr 3. was er wel volgens afspraak, zaterdag einde ochtend en bedankte naderhand nog uitvoerig voor t item. Kijk, dat is een extraatje dat me weer vertrouwen geeft.

Ik was al bedankt door diegene die de kast kwam ophalen. En als je naderhand nog een extra bedankje krijgt. Top!


Ik ga binnenkort weer met wat meer vertrouwen iets aanbieden o een of andere verkoop of weggeef site.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Ingrid Tips en meer
Gelukkig zijn de meesten fatsoenlijk :)
09-11-2017 13:25
09-11-2017 13:25 • Reageer
wakeupkitty
Leuk te lezen dat er toch nog mensen zijn die wel oprecht blij zijn!
08-11-2017 18:51
08-11-2017 18:51 • Reageer
johan_jongedijk
ja zo gaat dat met afspraken heb ik ook gemerkt
08-11-2017 18:27
08-11-2017 18:27 • Reageer
Jolijn
Tja en daarom is het bij mij een kwestie, wie het eerst komt krijgt het mee :) Nu geef ik eigenlijk nooit iets gratis weg, want ik heb als thuis wonende student niet heel veel spullen ofzo, maar een tijdje terug verkocht ik een oude tv van mij. Klein model van een jaar of 10 uit (geen HD dus, maar wel gewoon redelijk kwaliteit beeld) met een ingebouwde dvd speler, 30 euro voor gevraagd en binnen 3 uur had iemand hem opgehaald. Hoppa, zo doe je dat :'D
08-11-2017 16:09
08-11-2017 16:09 • Reageer
LWAlmanak
Soms zijn er inderdaad van die botte boeren die hun afspraak niet nakomen. Daarom doe ik eigenlijk al niet meer aan weg geven, je weet nooit zeker of iemand komt. Ook reserveren doe ik niet meer aan, tenzij mensen de helft aanbetalen via de bank. Heb het 1 x gedaan en 3 dagen gewacht, krijg ik een afbericht... Tja, had wat anders gevonden, zo was de vermelding. Lekker, want nr 2 had interesse, maar die had inmiddels ook wat anders gevonden en zo kon ik opnieuw op zoek naar een eerlijke koper. Gelukkig was die er vrij snel. Maar ik doe dus eigenlijk niet meer aan weg geven of reserveren, tenzij...
08-11-2017 15:03
08-11-2017 15:03 • Reageer