Leuke hoezen voor glazen vazen.

Leuke hoezen voor glazen vazen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Haken en breien hebben altijd tot mijn favoriete bezigheden gehoord. Toen ik ietsje jonger was, breide ik nog truien, maar dat vind ik nu te ingewikkeld. Geen rust meer om patronen op mijn gemak te lezen en uit te proberen. Terwijl ik toentertijd best wel een aardig steekje kon breien! Ik wil nog wel eens een shawl breien, maar daar houdt het ook mee op.Haken daarin tegen vind ik nu nog steeds heel leuk om te doen. Vooral sinds ik het idee, op het internet, heb gevonden om losse hoezen voor vazen te haken. Ik ga nu regelmatig naar de kringloopwinkel om glazen vazen te scoren. Recyclen op een creatieve manier, leuk toch?! En zodat ik weer kan haken....


Het materiaal dat ik gebruik om te haken is Zpagetti garen, gemaakt van gerecycled textiel. Samen met het garen en haaknaald nr. 9 kun je hele leuke hoezen maken in alle kleuren en maten. Met een paar leuke accessoires kun je de hoes nog iets extra's geven.


Nu vond ik vandaag ook een beschrijving op het internet over hoe ik zelf Zpagetti garen kan maken. Zodra ik dat een keer heb uitgeprobeerd en wanneer het ook gelukt is, zal ik dat zeker op deze blog plaatsen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Deze zijn ook erg leuk
| 11:53 |
Gedeeld op de FB groep DIY bloggers. Leuke zo zeg die vazen, ik vind ze mooi.
| 07:47 |
Dankjewel!!
| 19:34 |
Dat ziet er heel mooi uit :-)
| 16:31 |
Dankjewel!
| 09:28 |
:-)
| 10:24 |
Wat een leuk idee! Ik ben bezig met een mokwarmer!
| 10:09 |
Ook leuk!!
| 09:28 |
Wat heerlijk warme vazen
| 21:17 |
Dankjewel!
| 19:49 |
Leuk gedaan, zelf de zpagetti garen maken ben ik al heel lang van plan maar het komt er maar niet van
| 20:49 |
Dat heb ik nou ook....:-)
| 22:36 |
Staat nog eens gezellig ook in huis.
| 20:13 |
Vind vooral de witte erg mooi staan:)
| 19:52 |
Dankjewel!
| 22:35 |
Heel erg mooi, ik heb er ook eens een aantal gehaakt
| 18:10 |
Dankjewel!
| 22:35 |
Ziet er gezellig uit
| 17:23 |
Dankjewel!
| 22:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen