Bebloede ziel

Bebloede ziel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bloed. Overal lag bloed. Waar ik ook keek, ik zag alleen een rode zee. Een dode zee. Het water van de dood.

De o zo rode vloeistof kwam van de gang. Daar lagen ze, de hoofden. Afgehakt. Toegetakeld. Zwaar bewerkt.

Ik liep er naartoe. Steeds dichterbij. Met mijn vinger priemde ik in een oog. Het sopte. Het geeft me een goed gevoel. Het gevoel van macht. Psychopathisch lekker. Het gevoel dat ze me zoeken maakt het alleen maar beter. Die spanning is heerlijk. Ik steek nog een keer in de soppende oogkas en woel wat rond. Dan laat ik het los. Ik moet opschieten, ze zijn vast al naar me op zoek. Ik veeg mijn bebloede handen af en trap tegen het hoofd. Dag meneer, het was gezellig vandaag. Ik loop naar de woonkamer. Ik kleed me uit en gooi mijn kleding in de kachel. Op mijn blote voeten stamp ik in de plassen. Rood is mijn lievelingskleur.


*FICTIE*Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jeetje, hopelijk geen psychopaat in wording.

Lees deze eens... spijtig genoeg geen fictie ...

www.yoo.rs/mieke.van.liefde/blog/hoe-ziekelijk-kunnen-de-machtsspelletjes-van-een-narcist-zijn-1503338380.html?Ysid=65153
| 16:31 |
Haha, gelukkig heb je er bij staan dat 't fictie is... XD
| 22:00 |
volgensmij kan jij best een hele horror gaan schrijven, ik zou m lezen iig! ga je volgen
| 12:10 |
Mooi geschreven. Ik heb ook een blog over de kleur rood!
| 10:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen