Yoors bedankt...........


Van mijn eerst verdiende geld ben ik met mijn dochter en schoondochter een heerlijke high tea wezen smikkelen.

Wij zijn bij Klooser in Amersfoort geweest. En het leuke van dit restaurant is dat zij leerlingen van de mbo hotel leerschool hier mee laten lopen tijdens hun opleiding. Mijn oudste kleinzoon zit op die school helaas was hij er nu niet. Maar wij vonden het heel leuk om te zien waar hij dan eventueel werkt.

Ze kregen ook les in tafels dekken leuk om te zien.

Maar een high tea moeten ze nog beter leren de hoofdzaak waren nu sandwiches. Maar ja die smaakten ook wel heel erg lekker!!

We moesten het bijna afzeggen want mijn dochter moest zo nodig een smak maken en zat met haar voet in het gips. Afijn pootje op een stoel dus dat ging prima. 

We hebben ervan genoten was super gezellig!!


kopfoto: van google

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.