Even lekker uitrazen...


2 januari , het is nog kerstvakantie maar voor weer een normale werkdag . Nou ja normaal, ik werk in een indoorspeelparadijs en dan kan het best nog weleens een gekkenhuis zijn. Zo ook vandaag. Iedereen nog lekker vrij en na een paar dagen binnenzitten en de nodige familie bezoekjes toch het kroost maar eens lekker uit laten razen.

Maar als dat heel veel mensen denken ja dan zit het ook zo vol en helaas dus ook al zeer snel geen zit plaatsen meer.

De meeste ouders vinden dit geen probleem want ja als de kids het naar hun zin hebben dan zijn pa en ma ook meestal wel tevreden. Al met al ook voor ons een lekker druk dagje en zo gaat de tijd ook lekker snel.

Maar wat ben ik blij als ik s'avonds in mijn auto kan stappen naar de stilte en de rust en naar de gekkigheid van mijn eigen lieve kleine meid. Want ja zeg toch eerlijk er is niets mooiers dan je eigen kind!