Ik zeg Yes(3)

Ik zeg "Yes"(3)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het begon allemaal met deze  Weefuitdaging en nu weef ik verder van deel 1 en  deel 2 en hier....  

Verkeerd bezorgd dus. Ik heb haar persoonlijk de mooie bos overhandigd en haar gefeliciteerd met deze mooie dag. Ze nodigde me uit voor een kop koffie en die uitnodiging heb ik natuurlijk met beide handen aan gegrepen. Ik heb haar verteld over mijn plannen en de aanstaande bruiloft. Over hoe ik mijn lief heb leren kennen en onze gevoelens voor elkaar. Mientje keek wel een beetje angstig maar ze zei niets. Ze is natuurlijk al 90 en erg wijs. Bij het afscheid heb ik haar een stevige omhelzing gegeven, ik zou haar immers nooit meer terug zien.

Terug in mijn woning skype ik nog maar eens het nummer met de foto waarvan ik inmiddels elk lijntje en elke welving uit mijn hoofd ken natuurlijk. Ik probeer mijn lief al enkele dagen te bereiken maar hij zal het nog wel heel erg druk hebben met de voorbereidingen voor de bruiloft. Het voelt wel een beetje ongemakkelijk maar ik moet positief blijven. Ik heb tot nog toe al heel wat stormen doorstaan. Al het commentaar van vrienden heb ik weg gewuifd. Ook mijn kinderen hebben niets met mijn leven te maken en al helemaal niets met mijn geld. Ik doe wat ik wil!


©Marion2017

Kopfoto: pixabay
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
O jee, kunnen wij je er ook niet van weerhouden? ;) Door naar het volgende deel.
| 09:59 |
veel plezier! :-)
| 10:07 |
Dat is mooi geschreven
| 17:10 |
Dank je wel Hermannus! :-)
| 17:37 |
Het is al heel spanned geworden!
| 15:59 |
:-)))
| 16:04 |
Je voert de spanning op, het kan haast niet anders of dit moet WEL goed aflopen. Negeer de goedbedoelde nutteloze bemoeienissen maar hoor
| 13:52 |
hahaha.. Jij begint me door te krijgen Dana :-p
| 13:55 |
en wachten op deel 4
| 11:40 |
Morgenvroeg misschien? :-p
| 11:55 |
Prachtig verhaal. Je voelt aan alle kanten het onweer dichterbij komen....
Ik wacht vol spanning, er zal toch wel een volgend deel komen?
| 11:29 |
Ja zeker komt er een volgend deel.. :-)) Dank voor je leuke reaktie! ;-)
| 11:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen