Vogels voeren in de herfst

Vogels voeren in de herfst


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik houd van vogels in de tuin. Zo leuk als ze komen badderen in de waterval. Onze tuin hangt vol met vetbolletjes. Ook heb ik zo’n voederplank hangen, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat ze ècht nodig hebben in de herfst. De site van de vogelbescherming biedt uitkomst: Zodra het kouder wordt komen de vogels weer dichterbij huis. Ze gaan nu actief op zoek naar een plek waar ook in koude jaargetijden wat te vinden is. Veel vogelsoorten waarderen nu ook de vitaminerijke bessen uit de struiken in je tuin en natuurlijk de insecten die schuilen in alle bladeren die je niet opgeruimd heb.

Bij lagere temperaturen kun je ook vetbollen en pinda’s weer ophangen. Let er in deze tijd wel extra goed op dat voer niet beschimmelt.

Als je ze nu gaat voeren, heb je al snel stamgasten voor de winter.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Informatief! Deze post heb ik aan mijn overzicht van herfst posts toegevoegd: y.is/djShu
| 16:35 |
De winkel wordt rijk van mijn voer aankopen.
Maar ik heb nu dan ook een uitgebreid scala aan vogels in mijn tuin.
| 18:56 |
is mooi om die vogeltjes te zie ook
| 13:00 |
Ja leuk, bij mij in de tuin komt ook van alles langs.
Maar uiteindelijk strooi ik niets en hang ook niets op.
Ze vinden van alles tussen de planten.
| 23:38 |
Gezellig vogetjes in de tuin, ze eten hier gezellig mee van het kippenvoer :-)
| 22:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen