Psychiater i.p.v. Psycholoog

Psychiater i.p.v. Psycholoog


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dus, vorige maand was ik echt over the top pissig op mijn behandelend psychologe... Vond haar tot dan erg tof, maar ik heb t nu met haar eigenlijk wel gehad. Heb een boze brief getypt en alles, ligt klaar in mn map. Alles waar ze in wroet is mijn verleden (overleden vader, gepest worden, kankerperiode) dat vind ze allemaal veel interessanter, maar ik wil daar niet mee bezig zijn... Dat is gebeurd, het verleden is daar, maar ook zonder die gebeurtenissen had ik hier nu gestaan... En ze staan er los van. En dat begrijpt ze maar niet... Ik vind t logisch dat ze in die dingen mijn 'genderdysforie' nooit kan vinden, maar om dan te zeggen dat ze t niet ziet vind ik gewoonweg ONACCEPTABEL....

Afgelopen Donderdag had ik een afspraak met ''mijn/de'' psychiater, ik heb duidelijk gemaakt wat ik ervan vond, verteld over mn boze brief, wat vragen beantwoord. Vond hem ''toffer'' dan mn psychologe. Alleen dat de combinatie van mijn behandeling tegen kanker en het nemen van hormonen nog niet bekend is en dat het riskant kan zijn blabla... (11 jaar geleden inmiddels, de muggen bijten me weer hoor, maak t de kat wijs!) Mijn reactie was: ''KAN me geen MOER schelen, AL gebruik je me als proefkonijn! Ik heb NIETS te verliezen, ik leef in mijn blessuretijd en wil daar alles uithalen, daar hoort mijn transitie bij en daar horen de injecties bij. IK kan niet doorgaan op deze manier, er is maar 1 weg voor mij en dat is deze MET medische transitie!'' Hij vroeg of hij dat correct had begrepen en ik zei ja, al gebruik je me dan als proefkonijn, het kan me geen moer schelen, ik moet aan de testo, ik moet mijn borsten kwijt, want zelf kan ik dat niet doen! Hij sloeg een beetje stijl achterover van mijn statements... maar ik meen elk woord keihard. Ik wil niet dood ofzo, maar ik kan niet meer leven met mensen die mij ''vrouw'' of ''meisje'' noemen omdat ze borsten zien en een ietwat hoge stem horen (mijn stem is niet hoog, maar ook zeker niet laag in de mannenfrequenties).. Die factoren moeten gewoonweg geelimineerd worden. Ik was eigenlijk nog steeds pissig tijdens t gesprek over de vorige keer en hoe ze hiermee omgaan is echt aan hun... Ben blij dat ik EXACT heb gezegd en gedaan wat ik wilde, mijn moeder was mee en noemde mij eindelijk zo vaak mogelijk HIJ!!! Wat ook hielp voor mijn gevoel. Aangegeven dat mijn beste vriendin ook graag wel een keer meewilde, zij was minstens net zo kwaad over de vorige keer wat ik haar had verteld.

Nu is het wachten op bericht... Ze gingen nu overleg plegen... Wat me ook niet echt gerust maakt tot ik weet wat eruit komt. Maarja, tis niet anders... Zij mogen roddelen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een strijd moet je leveren echt niet normaal, ze kunnen toch wel luisteren naar jou het is toch wel duidelijk wat jij wilt.
Ik blijf je steunen Max. 
Dikke kus en knuffel van mij en ik hoop dat ze je gauw eens serieus gaan nemen hoor.
X
| 11:55 |
Klopt... maar ze testen je expres... of je wel stabiel genoeg bent enzo en zeker blijft weten wat je wilt enzo... Erg leuk is t niet maarja.. Dankjewel lieverd, knuffel terug! xx
| 00:59 |
Wat flauw omdat express te doen
| 09:54 |
Yep, is het ook
| 23:10 |
Ga je niet te ongerust maken, want wat je zelf ook zegt, het is wat het is...... Dat het moment gaat komen dat je echt eindelijk man gaat zijn, gaat komen en dat moet je voor ogen blijven houden. Vecht voor wat je wilt, maar hou wel de eer aan jezelf. Het is helaas een lange weg, maar blijf kijken naar het eind van die weg, want daar ben je wat je nu al in je hart bent, een hele mooie man! Hou je taai kanjer xxx
| 22:13 |
Ohja, maar dat wachten is verschrikkelijk... niet weten wanneer er wat gaat gebeuren, wat zij 'vinden' enzo is gewoon zenuwslopend... Daarnaast ben ik een Overthinker van hier tot tokio... Mijn brein stopt nooit haha. Dus de spanning blijft. Doe zeker mn best om mijzelf af te leiden met bezigheden, maarja lukt niet altijd... Dankjewel voor je lieve woorden schat! Knuf xx
| 00:43 |
Oh, maar dat herken ik wel. Ik ben ook zo'n Overthinker, leuk woord haha, alleen het denken is niet leuk. Vreselijk hersens die maar niet willen stoppen. Take care xxx
| 06:45 |
I will ;) xx en nee klopt... vooral snachts als je wilt slapen... krijg er vaak barstende koppijn van dat gepieker... :( 
| 12:32 |
Inderdaad vooral duidelijk blijven
| 16:56 |
Dankje! Heb ik ook zeker gedaan en voelde goed, dus dit ga ik blijven doen zo! ;) 
| 00:39 |
Blijf vooral duidelijk en pissigheid helpt niet echt- sta voor jezelf en dan voelen ze t meer-   t komt goed..vertrouw maar op jezelf
begrijpen doe ik dit zeker, t ene staat gewoon los van t ander, sterkte kerel
| 13:07 |
Ahja, maar door mijn pissigheid wordt ik duidelijker in wat ik zeg en laat ik meer merken dat ik voor mezelf sta... anders ben ik ''te lief'' voor de ander zeg maar... dusja heb dat er wel voor nodig. ;)  Dankje lieve Kaar!  xx
| 00:39 |
Oke,  t komt goed..ben benieuwd naar t vervolg ..een heel proces hoor
| 13:35 |
Ja zeg dat wel
| 16:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen