×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Psychiater i.p.v. Psycholoog

Psychiater i.p.v. Psycholoog


Dus, vorige maand was ik echt over the top pissig op mijn behandelend psychologe... Vond haar tot dan erg tof, maar ik heb t nu met haar eigenlijk wel gehad. Heb een boze brief getypt en alles, ligt klaar in mn map. Alles waar ze in wroet is mijn verleden (overleden vader, gepest worden, kankerperiode) dat vind ze allemaal veel interessanter, maar ik wil daar niet mee bezig zijn... Dat is gebeurd, het verleden is daar, maar ook zonder die gebeurtenissen had ik hier nu gestaan... En ze staan er los van. En dat begrijpt ze maar niet... Ik vind t logisch dat ze in die dingen mijn 'genderdysforie' nooit kan vinden, maar om dan te zeggen dat ze t niet ziet vind ik gewoonweg ONACCEPTABEL....

Afgelopen Donderdag had ik een afspraak met ''mijn/de'' psychiater, ik heb duidelijk gemaakt wat ik ervan vond, verteld over mn boze brief, wat vragen beantwoord. Vond hem ''toffer'' dan mn psychologe. Alleen dat de combinatie van mijn behandeling tegen kanker en het nemen van hormonen nog niet bekend is en dat het riskant kan zijn blabla... (11 jaar geleden inmiddels, de muggen bijten me weer hoor, maak t de kat wijs!) Mijn reactie was: ''KAN me geen MOER schelen, AL gebruik je me als proefkonijn! Ik heb NIETS te verliezen, ik leef in mijn blessuretijd en wil daar alles uithalen, daar hoort mijn transitie bij en daar horen de injecties bij. IK kan niet doorgaan op deze manier, er is maar 1 weg voor mij en dat is deze MET medische transitie!'' Hij vroeg of hij dat correct had begrepen en ik zei ja, al gebruik je me dan als proefkonijn, het kan me geen moer schelen, ik moet aan de testo, ik moet mijn borsten kwijt, want zelf kan ik dat niet doen! Hij sloeg een beetje stijl achterover van mijn statements... maar ik meen elk woord keihard. Ik wil niet dood ofzo, maar ik kan niet meer leven met mensen die mij ''vrouw'' of ''meisje'' noemen omdat ze borsten zien en een ietwat hoge stem horen (mijn stem is niet hoog, maar ook zeker niet laag in de mannenfrequenties).. Die factoren moeten gewoonweg geelimineerd worden. Ik was eigenlijk nog steeds pissig tijdens t gesprek over de vorige keer en hoe ze hiermee omgaan is echt aan hun... Ben blij dat ik EXACT heb gezegd en gedaan wat ik wilde, mijn moeder was mee en noemde mij eindelijk zo vaak mogelijk HIJ!!! Wat ook hielp voor mijn gevoel. Aangegeven dat mijn beste vriendin ook graag wel een keer meewilde, zij was minstens net zo kwaad over de vorige keer wat ik haar had verteld.

Nu is het wachten op bericht... Ze gingen nu overleg plegen... Wat me ook niet echt gerust maakt tot ik weet wat eruit komt. Maarja, tis niet anders... Zij mogen roddelen.
Gertiena
Wat een strijd moet je leveren echt niet normaal, ze kunnen toch wel luisteren naar jou het is toch wel duidelijk wat jij wilt. Ik blijf je steunen Max.  Dikke kus en knuffel van mij en ik hoop dat ze je gauw eens serieus gaan nemen hoor. X
27-06-2018 11:55
27-06-2018 11:55 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Klopt... maar ze testen je expres... of je wel stabiel genoeg bent enzo en zeker blijft weten wat je wilt enzo... Erg leuk is t niet maarja.. Dankjewel lieverd, knuffel terug! xx
28-06-2018 00:59
28-06-2018 00:59 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Ga je niet te ongerust maken, want wat je zelf ook zegt, het is wat het is...... Dat het moment gaat komen dat je echt eindelijk man gaat zijn, gaat komen en dat moet je voor ogen blijven houden. Vecht voor wat je wilt, maar hou wel de eer aan jezelf. Het is helaas een lange weg, maar blijf kijken naar het eind van die weg, want daar ben je wat je nu al in je hart bent, een hele mooie man! Hou je taai kanjer xxx
25-06-2018 22:13
25-06-2018 22:13 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Ohja, maar dat wachten is verschrikkelijk... niet weten wanneer er wat gaat gebeuren, wat zij 'vinden' enzo is gewoon zenuwslopend... Daarnaast ben ik een Overthinker van hier tot tokio... Mijn brein stopt nooit haha. Dus de spanning blijft. Doe zeker mn best om mijzelf af te leiden met bezigheden, maarja lukt niet altijd... Dankjewel voor je lieve woorden schat! Knuf xx
26-06-2018 00:43
26-06-2018 00:43 • 1 reactie • Reageer
Loes van Essen
Inderdaad vooral duidelijk blijven
25-06-2018 16:56
25-06-2018 16:56 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Dankje! Heb ik ook zeker gedaan en voelde goed, dus dit ga ik blijven doen zo! ;) 
26-06-2018 00:39
26-06-2018 00:39 • Reageer
Karin van der Straaten
Blijf vooral duidelijk en pissigheid helpt niet echt- sta voor jezelf en dan voelen ze t meer-   t komt goed..vertrouw maar op jezelf begrijpen doe ik dit zeker, t ene staat gewoon los van t ander, sterkte kerel
25-06-2018 13:07
25-06-2018 13:07 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Ahja, maar door mijn pissigheid wordt ik duidelijker in wat ik zeg en laat ik meer merken dat ik voor mezelf sta... anders ben ik ''te lief'' voor de ander zeg maar... dusja heb dat er wel voor nodig. ;)  Dankje lieve Kaar!  xx
26-06-2018 00:39
26-06-2018 00:39 • 1 reactie • Reageer