Transgender blog update!!!

Transgender blog update!!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen 29-09-2017 heb ik mijn deel 2 afspraak gehad met de Psychiater die de vorige keer nog op vakantie was. Hier daarover een update.

Het gesprekje was eigenlijk maar kort en krachtig, vandaar maar een update en geen volle blog, stond namelijk ook zo weer buiten. Hij wilde wat  inhoudelijke puntjes op de I zetten, dus had maar een paar vraagjes. En hij gaf ook aan dat er eigenlijk geen twijfel heerst over mijn 'genderdysforie' en dat ik wel echt goed weet wat ik wil enzo. Dus dat was mooi om te horen. De enige update is eigenlijk....

IK STA OP DE WACHTLIJST VOOR DE GENDERPOLI!!! YAY!

Normaal duurt de algemene diagnostische fase wat langer gaven ze de 1e afspraak al aan, maar ze waren eigenlijk meteen wel overtuigd, dus heb geen gesprekken meer nodig!! Waar ik natuurlijk heeel erg blij mee ben!
De Wachtlijst duurt nog wel een paar maanden, de genderpoli's zijn wel pas uitgebreid, maar ze weten nog niet hoeveel sneller ze zullen zijn.  Dus ik zal gewoon moeten wachten, zolang ga ik waarschijnlijk ook geen blogs hierover kunnen maken, omdat ik niets nieuws te vertellen zal hebben. Maar ik ben allang blij dat ik nu hier op dit punt sta!!! Dit had ik namelijk begin 2017 nog niet verwacht of ook maar DURVEN hopen! Ik ben dus heel blij!


 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben heel blij voor je en hoop dat je niet lang hoeft te wachten.
| 21:12 |
Dankjewel! Ben nog steeds aan het wachten, toch ga ik er binnenkort even achteraan (officieel zou ik tot maart ongeveer moeten wachten) om duidelijk te maken dat het toch wel dringend voor mij wordt zegmaar...
| 16:21 |
Hey wat een goed nieuws en super dat er nu eindelijk schot in komt. Jammer dat er zo'n lange wachtlijsten zijn, maar het is helaas niet anders. Het eind is in zicht en wat gun ik het jou om eindelijk happy te zijn in het lijf dat jij graag wilt.
| 21:22 |
Dankjewel! Ja helaas is het nu letterlijk wachten geblazen... Maar ook dit is een stapje vooruit. Dus ik ben heel blij. Dankjewel diaantje! Ik voel me al een stuk vrolijker dan ik ooit ben geweest! X
| 21:13 |
Alweer een hele belangrijke stap he, fijn te horen
| 14:41 |
Ja absoluut! Dankjewel
| 15:11 |
Wat een ontzettend goed nieuws weer! Proficiat!
| 19:40 |
Dankjewel!!
| 14:02 |
fijn voor je! Gefeliciteerd!
| 17:01 |
Dankjewel!
| 00:53 |
Supermooi dit Max!
Die wachtlijst, voor je het weet is 'ie voorbij, je hebt hier al zo lang op moeten wachten en dan nu is het eindelijk bereikt!
| 21:05 |
Ja, nou toch hoop ik inderdaad op een niet al te lange wachttijd... Ben best ongeduldig... Maargoed het komt zoals het komt ;) kijk er wel enorm naar uit dat ik die brief krijg!
| 22:02 |
Kijk dat is mooi nieuws, ben je in ieder geval van die molen af en heb je zekerheid dat je kunt beginnen, een wachtlijst is vervelend maar kun je gebruiken voor andere voorbereidingen misschien.
In ieder gefeliciteerd en veel steun toegewenst voor het wachten.
| 22:42 |
Dankjewel Albert! Nou, denk dat ik nog niet af ben van de molen... Er zal voor ik bepaalde dingen mag starten etc nog best veel 'gatekeeping' plaatsvinden.. maar ik ben wel heel blij dat ik nu een volgende stap kan zetten en dus een fase heb afgerond!
| 23:28 |
Wat goed dat je dicht bij je droom komt
Je bent goed bezig
| 22:13 |
Dankjewel Vicky! Ja inderdaad, komt steeds dichterbij gelukkig!
| 22:17 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen