Transgender blog update!!!


Afgelopen 29-09-2017 heb ik mijn deel 2 afspraak gehad met de Psychiater die de vorige keer nog op vakantie was. Hier daarover een update.

Het gesprekje was eigenlijk maar kort en krachtig, vandaar maar een update en geen volle blog, stond namelijk ook zo weer buiten. Hij wilde wat  inhoudelijke puntjes op de I zetten, dus had maar een paar vraagjes. En hij gaf ook aan dat er eigenlijk geen twijfel heerst over mijn 'genderdysforie' en dat ik wel echt goed weet wat ik wil enzo. Dus dat was mooi om te horen. De enige update is eigenlijk....

IK STA OP DE WACHTLIJST VOOR DE GENDERPOLI!!! YAY!

Normaal duurt de algemene diagnostische fase wat langer gaven ze de 1e afspraak al aan, maar ze waren eigenlijk meteen wel overtuigd, dus heb geen gesprekken meer nodig!! Waar ik natuurlijk heeel erg blij mee ben!
De Wachtlijst duurt nog wel een paar maanden, de genderpoli's zijn wel pas uitgebreid, maar ze weten nog niet hoeveel sneller ze zullen zijn.  Dus ik zal gewoon moeten wachten, zolang ga ik waarschijnlijk ook geen blogs hierover kunnen maken, omdat ik niets nieuws te vertellen zal hebben. Maar ik ben allang blij dat ik nu hier op dit punt sta!!! Dit had ik namelijk begin 2017 nog niet verwacht of ook maar DURVEN hopen! Ik ben dus heel blij!