Corona Positief Van Heel Dichtbij


#YoorsCoronaPositiveChallenge

 Mijn vorige Corona Positieve blog is goed gelezen & geliked. Toch wilde ik heel graag een tweede blog schrijven.

Ik wil het dit keer iets persoonlijker maken, dat zit nu eenmaal meer in mijn manier van schrijven.

Van de week kwam ik een tekening hier in het trappenhuis tegen van onze buurmeisje. (Het betekend alles komt goed)

echt een kippenvel momentje was dit.

&Niet alleen dat... Al dik een week zijn we hier met zijn allen standaard om 8 uur aan het klappen 'Om het Coronavirus de wereld uit te klappen' & Natuurlijk voor alle mensen in de zorg die zich staande weten te houden in deze tijd en maar doorgaan.

Ik kwam deze vanmorgen tegen op YouTube. Ik moest het met jullie delen, in deze video hoor je Davina Michelle, Snelle, Di-Rect het is het luisteren hiernaar waard! Vooral het laatste nummer waarin Davina & Snelle samen komen en een nummer zingen. (Die gaat in vanaf 10 minuut 22) Echt kippenvel!!❤️

Vanavond hebben we om 7 uur een feest op het balkon. Omdat er een jongetje van 8 jaar zijn verjaardag niet kan vieren hebben zijn ouders gevraagd of hier iemand wilde zorgen voor muziek en om met zijn alle te gaan zingen.

Natuurlijk ik woon in Spanje, de Spaanse taal die ken ik nog niet heel goed maar anders had ik vol uit me borst meegezongen.

Ik krijg kippenvel van me kruin tot aan me tenen als ik deze kleine momenten om me heen zie.

Ergens maakt het Coronavirus ons kapot maar het maakt de mens op afstand samen ook zo sterk.

YoorsCoronaPositiveChallenge

Samen kunnen we dit aan! Samen kunnen we de strijd tegen Corona hopelijk winnen.

Laat me AUB weten dat jullie mijn blog leuk vinden en wordt gratis lid. Je ontvangt dan 200 Yoorspunten waarmee je mijn blog een hartje (een Yoors like) kunt geven.

Klik op inloggen en laat me weten dat ook jij positief naar de toekomst kijkt!