Hoe werkt ware liefde


Aangezien het morgen Valentijnsdag is en ik toch al een soort van bezig was met deze blog lijkt het mij de perfecte dag om hem vandaag met jullie te delen.           

Hoe werkt ware liefde?, Nou ik hoef hiervoor niet het internet af te struinen hopend iets te kunnen vinden. Ik probeer deze blog puur vanuit mijzelf te vertellen, aangezien ik 9 van de 10 keer met mijn hart en gevoelens een blog schrijf dan dat ik internet gebruik.

Ik heb ongeveer 2 jaar geleden de ware liefde gevonden. Weliswaar op internet, maar tegenwoordig is dat best normaal. We hebben een paar keer afgesproken en na die paar keer voelde het goed genoeg om verliefd op hem te worden.

Vorig jaar hebben we een klote jaar gehad, we hebben het een jaar zonder elkaar moeten doen wegens omstandigheden, al was het gemis en de pijn te pijnlijk... Het kilde me bijna letterlijk, nachten geen oog dichtgedaan en alleen maar zitten nadenken dat ik me vriend weer snel terug kon zien. Gelukkig is  onze relatie  er zoveel sterker door geworden. Nu ben ik terug bij hem en wonen we in het mooie zonnige Spanje, de plek waar ik een jaar geleden ook al had moeten zijn.

Hoeveel meter wij een jaar geleden van elkaar af zaten, zo dichtbij zijn wij nu bij elkaar. We hebben samen een liedje gevonden die ons hierdoor heen heeft getrokken, Guus Meeuwis Geef mij nu je angst.

Over een paar maanden zijn we 3 jaar samen, en dit is mijn langste relatie ooit.. Ik heb sterk het geloof en gevoel dat dit iets voor altijd gaat zijn, morgen is het Valentijnsdag ik heb nog nooit een relatie gehad waar in ik dit zou meemaken. Morgen is gewoon mijn 1e Valentijnsdag dat ik een vriend heb mooier dan dat kan niet voor mij.

Ware liefde is voor mij jezelf kunnen zijn,samen lachen, samen huilen, dezelfde humor hebben, samen saaie dingen op tv kijken, samen in elkaars armen op bed in slaap vallen. Ware liefde heeft voor mij zoveel betekenis. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!