Hoe werkt ware liefde

Hoe werkt ware liefde


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Aangezien het morgen Valentijnsdag is en ik toch al een soort van bezig was met deze blog lijkt het mij de perfecte dag om hem vandaag met jullie te delen.           

Hoe werkt ware liefde?, Nou ik hoef hiervoor niet het internet af te struinen hopend iets te kunnen vinden. Ik probeer deze blog puur vanuit mijzelf te vertellen, aangezien ik 9 van de 10 keer met mijn hart en gevoelens een blog schrijf dan dat ik internet gebruik.

Ik heb ongeveer 2 jaar geleden de ware liefde gevonden. Weliswaar op internet, maar tegenwoordig is dat best normaal. We hebben een paar keer afgesproken en na die paar keer voelde het goed genoeg om verliefd op hem te worden.

Vorig jaar hebben we een klote jaar gehad, we hebben het een jaar zonder elkaar moeten doen wegens omstandigheden, al was het gemis en de pijn te pijnlijk... Het kilde me bijna letterlijk, nachten geen oog dichtgedaan en alleen maar zitten nadenken dat ik me vriend weer snel terug kon zien. Gelukkig is  onze relatie  er zoveel sterker door geworden. Nu ben ik terug bij hem en wonen we in het mooie zonnige Spanje, de plek waar ik een jaar geleden ook al had moeten zijn.

Hoeveel meter wij een jaar geleden van elkaar af zaten, zo dichtbij zijn wij nu bij elkaar. We hebben samen een liedje gevonden die ons hierdoor heen heeft getrokken, Guus Meeuwis Geef mij nu je angst.

Over een paar maanden zijn we 3 jaar samen, en dit is mijn langste relatie ooit.. Ik heb sterk het geloof en gevoel dat dit iets voor altijd gaat zijn, morgen is het Valentijnsdag ik heb nog nooit een relatie gehad waar in ik dit zou meemaken. Morgen is gewoon mijn 1e Valentijnsdag dat ik een vriend heb mooier dan dat kan niet voor mij.

Ware liefde is voor mij jezelf kunnen zijn,samen lachen, samen huilen, dezelfde humor hebben, samen saaie dingen op tv kijken, samen in elkaars armen op bed in slaap vallen. Ware liefde heeft voor mij zoveel betekenis. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauh wat fijn voor je !
| 18:39 |
Dankjewel! :)
| 18:42 |
in de tweede alinea schrijf je 'af te stuipen', je bedoelt denk ik af te struinen? En weliswaar is een gewoon woord, ipv wel eens waar. Fijn dat je nu deze liefde mag ervaren. Maar, je eerste Valentijnsdag dat je een vriend hebt? Als je bijna drie jaar samen bent heb je er toch al twee gehad? Veel plezier morgen!
| 10:48 |
Dankjewel voor je tips! Ik zal het meteen aanpassen. En nee ik heb nu 2 jaar een relatie, vorig jaar waren we niet samen en hadden we geen contact door omstandigheden, dit is de 1e keer dat we het samen meemaken en in Juni heb ik 3 jaar een relatie met hem.
| 11:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen