Ik heb jou, jou en zeker ook jou hulp nodig!


Lieve Yoorsies, 

Onder het mom van... #DurfTeVragen 

Ik heb jullie hulp nodig, ik ben nooit een prater geweest of iemand die hulp van anderen graag accepteerde, ik wilde het altijd graag alleen doen. Nu ben ik op een punt in mijn leven dat het niet alleen lukt, ik hoor jullie al denken wat is dat dan waar je graag hulp bij nodig hebt? Dat is het volgende.....

Jullie weten inmiddels na mijn vorige blogs dat ik verhuisd ben naar Spanje om bij mijn vriend samen te gaan wonen. Momenteel leven we nog van 1 inkomen, namelijk die van mijn vriend. 

Op de middelbare school werd ik veel gepest, ik wilde er altijd hoe dan ook graag bij horen, ik wilde altijd de nieuwste van het nieuwste telefoon toestel hebben. 

Mijn moeder was het hier natuurlijk absoluut niet mee eens maar ze hielp me wel met sparen, en legde er het laatste gedeelte van het bedrag er soms bij. Nu ik bij mijn vriend woon is dit natuurlijk een heel ander geval. 

De reden dat ik deze leuke Yoorsies oproep is omdat ..... Ik  niet veel heb, dus alleen gaat het zeker niet lukken. 

Het is niet verplicht en er zijn vast mensen hier met veel grotere problemen dan ik maar... 
Ik zou graag een klein beetje van jullie hulp willen bij het halen van mijn doel  voor 2019. Dat is namelijk sparen, om uiteindelijk de Samsung Galaxy S10 te kunnen halen. 
Natuurlijk is dit pure luxe, maar ik ga ervoor. Ik ben gewoon verliefd op die phone. Het is iets wat ik echt heel graag wil. Ik geef niet om kleren, make-up, we gaan niet op vakantie. Maar hier ga ik voor, mijn enige eigen inkomen op dit moment komt van Yoors. Met mijn vriend heb ik al een spaarpotje van het boodschappen geld wat ik er bij kan leggen. En ik verzin vast nog wel wat dingen om euro´s te sparen. Maar ik hoop dat jullie mij hiermee ook een beetje willen helpen door het upvote systeem. 
Ik ben jullie één voor één dankbaar als ik zo een stapje dichter bij mijn doel kan komen. Ik zal uiteraard niet van het Yoors geld alleen deze super mooie telefoon kunnen betalen maar alle stapjes helpen! 

De mensen die mij hiermee willen helpen, ben ik nu al heel dankbaar.