Hoofdpijn/Migraine

Hoofdpijn/Migraine


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hoopte vandaag op een goede dag.. Maar deze dag begon super goed en eindige met migraine..Heb vandaag lekker paard gereden en moest daarna auto rijden maar pff daarna brak mijn hoofd even los.. Waarom heb ik steeds z'n last van me migraine.. Kan ik niet even 1 dag zonder hoofdpijn/migraine leven!Ik heb elke dag hoofdpijn de ene dag erger dan de andere dag soms is het draagbaar en kan ik er de dag mee door en de andere dag is het zo erg dat het overgaat in migraine..

Hoe ik merk dat ik last van migraine heb.

Ik voel een aantal dagen van te voren hevige hoofdpijn op komen wat dus elke dag erger word en zo voel ik dat ik dus migraine aan komen. Wat ik dus doe is gewoon op bed liggen.


Hoe ga ik normaal met me hoofdpijn om:

Zo als ik al eerder zijn heb ik dus elke dag hoofdpijn de ene dag erger dan de andere dag. Maar ik neem ook geen paracetamollen in omdat deze bij mijn niet meer werken tegenwoordig koop ik ibuprofen dat ik een bezoekje aan de huisarts heb gedaan.   Ik neem niet elke dag een pijnstiller want sommige dagen is mijn hoofdpijn zo weinig dat ik het bijna niet merk. En soms is het dus zo heftig dat ik moet gaan liggen en me eigen niet moet bewegen.. ik merk nu dat ik last heb van migraine. Ik vind het fijn om hier iets over te schrijven. 


Ik wordt er niet echt vrolijk van 


Foto komt van internet!


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mijn partner heeft heel veel last van clusterhoofdpijn,dus dat is idd heel erg voor je
| 08:34 |
Ik heb het ook gehad. Heb je toevallig een helix piercing? Kan zijn dat het daardoor komt. & drink overdreven veel water
| 07:48 |
Jaa klopt ik heb een helix piercing.. Maar voordat ik deze piercing heb, had ik al hoofdpijn/migraine en het wordt gelukkig ook wel steeds minder..
| 09:15 |
Je helix piercing is dan wss op een drukpunt die hoofdpijn kan veroorzaken. Je zou het is moeten proberen om hem eruit te halen, ik had helemaal geen hoofdpijn meer. Nu heb ik hem weer opnieuw laten piercen en nergens meer last van
| 10:32 |
Hoofdpijn sucks, en migraine sucks even more! Ik ben met beide bekend , migraine echt een tijd (toen ik zwanger was) maanden non stop gehad.
Niet te doen. Gelukkig voel ik het tegenwoordig eerder opkomen, en neem ik maatregelen (als dat lukt, want soms ben ik in een omgeving dat het niet op tijd lukt) Ik houd sowieso erg rekening met licht, dat scheelt een hoop .. sterkte het enige dat echt helpt is rust en ogen dicht geen licht bij je.. heel klote..
| 01:05 |
Dankjewell..
| 09:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen