×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hoofdpijn/MigraineIk hoopte vandaag op een goede dag.. Maar deze dag begon super goed en eindige met migraine..Heb vandaag lekker paard gereden en moest daarna auto rijden maar pff daarna brak mijn hoofd even los.. Waarom heb ik steeds z'n last van me migraine.. Kan ik niet even 1 dag zonder hoofdpijn/migraine leven!Ik heb elke dag hoofdpijn de ene dag erger dan de andere dag soms is het draagbaar en kan ik er de dag mee door en de andere dag is het zo erg dat het overgaat in migraine..

Hoe ik merk dat ik last van migraine heb.

Ik voel een aantal dagen van te voren hevige hoofdpijn op komen wat dus elke dag erger word en zo voel ik dat ik dus migraine aan komen. Wat ik dus doe is gewoon op bed liggen.


Hoe ga ik normaal met me hoofdpijn om:

Zo als ik al eerder zijn heb ik dus elke dag hoofdpijn de ene dag erger dan de andere dag. Maar ik neem ook geen paracetamollen in omdat deze bij mijn niet meer werken tegenwoordig koop ik ibuprofen dat ik een bezoekje aan de huisarts heb gedaan.   Ik neem niet elke dag een pijnstiller want sommige dagen is mijn hoofdpijn zo weinig dat ik het bijna niet merk. En soms is het dus zo heftig dat ik moet gaan liggen en me eigen niet moet bewegen.. ik merk nu dat ik last heb van migraine. Ik vind het fijn om hier iets over te schrijven. 


Ik wordt er niet echt vrolijk van 


Foto komt van internet!


 expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts