2019 week 11...


Goedenavond.... hier zijn we weer met een nieuwe week update.  Dit werkt voor mij als een soort dagboek.

Maandag: vandaag lekker gewerkt vanuit mijn eigen huis. Om half 5 vertrok ik met de middelste naar zwemles.  En aten we savonds krieltjes, vissticks en rode kool.

Dinsdag: vandaag was ik een dag vrij. Boven en beneden alles gezogen. De kledingkasten van de beide jongens opgeruimd en veel te koop gezet. Inmiddels is er al een deel van opgehaald.

Dezel foto's zijn maar een voorbeeld. En was niet het enige wat uit de kast vertrok. In totaal gingen er 17 kledingstukken weg. En heb ik mijn draagdoek te koop gezet. Smiddags was het vies weer. En deden de we een spel monopoly. De tv was uit. In het kader van energie besparen wat nu het thema is op school.  Daarbij kreeg ik vandaag best spannend nieuws. Ik mag op sollicitatiegesprek! Avondeten: aardappelen, wortels en doperwten en slavinken.

Woensdag: vandaag was ik ook vrij. Het was vies weer en dus kon ik niet buiten bezig. Eigenlijk hebben we niks anders gedaan dan tv kijken. Beetje schoonmaken en wassen. Savonds werd voetbal afgelast ivm harde wind. Avondeten: stampot rauwe andijvie

Donderdag: voor de verandering werkte ik op donderdag een paar uurtjes. Smiddags speelden we spelletjes en liet ik de jongens lekker gamen op de ps4. Avondeten: gebakken aardappelen, sla en een gehaktbal.

Vrijdag: vandaag een dagje kantoor. Een lange. En de dag begon slecht. Ik en manlief zouden samen rijden en dus stonden we samen stil aan de kant van de weg. Gelukkig konden we nog thuis komen in de auto en switchten we naar mijn auto. Hierdoor kwam ik te laat en moest dus langer door. Tot 18.00. Om half 7 waren we dan eindelijk weer thuis. En konden we beebje halen. Voor de jongens is het een weekend bij hun heit. Avondeten: een broodje döner. 

Zaterdag: we deden het lekker rustig aan. Voor de verandering mocht ik eens uitslapen.... daarna gingen we om koffie naar mijn ouders en vertrokken manlief en mijn vader naar de autogarage. Smiddags vetrokken we met zijn 3en naar de stad om er even uit te zijn. We kochten voor beebje een zomerjas.  Daarna deden we lekker luieren. Avondeten: patatjes met een snackje

Zondag: ik trof het dit weekend... ik mocht alweer uitslapen. Manlief wilde natuurlijk formule 1 kijken en was er daarom al vroeg uit. Verder was het een enorme luie dag. Behalve de noodzakelijke dingetjes deden we helemaal niks... om 18.30 haalde ik mijn jongens weer op en waren we weer compleet... 

Wat ben ik toch blij als ze er weer zijn. Mijn druktemakers mijn jongens... weer compleet. 

Avondeten: tomatensoep met een stokbroodje gezond

*het was echt de hele week super slecht weer zou je bijna depressief van worden.

Op naar volgende week!!! 1 waarin mijn man jarig is. En we alvast de verjaardag van de oudste gaan vieren....