2019 week 12


Hier een update! 

Maandag: vandaag was ik vrij... en met een belangrijke reden. Vandaag had ik een sollicitatie gesprek. Voor mijn gevoel ging het heel goed. Duim duim duim. Er was geen zwemles en dus was ik eerlijk vrij. Avondmenu: lasagne met spinazie.

Dinsdag: vandaag een kort dagje werken. Smiddags hadden beide jongens een speler mee. Dolle boel dus. Verder een lekkere rustige dag. Avondmenu: aardappels, spruitjes en een gehaktbal.

Woensdag: vandaag een hele lange werkdag. Er was geen kickboksen dus daar hoefde ik niet heen. De middelste moest wel voetbaltrainer. We aten bij mijn ouders... bruine bonen met spek. (Vers)

Donderdag: hieperdepiep hoera! Vandaag mag mijn man 37 kaarsjes uitblazen. Hij werd direct verwend met een nieuwe headset en verzorgingsproducten. Daarna moest hij gewoon werken. Ik was vrij. En kreeg visite. Hartstikke gezellig. En...... goed bericht. Ik kreeg een uitnodiging voor een 2e gesprek... avondmenu: kippenbouten , spinazie en aardappelpannekoeken en chocoladevla na. 

Vrijdag: vandaag lekker gewerkt. En moest ik ter voorbereiding van mijn 2e gesprek een aantal persoonlijkheidstoetsen maken. Om 17.00 uur haalde ik alle kindjes op en kwam manlief uit het werk. Avondmenu: pannekoeken en uitsmijters.

Zaterdag: om 8 uur was manlief al naar de winkel. Voor boodschappen voor het feestje van zondag. Hij was gelukkig op tijd terug want om 09.30 moest ik met de middelste op het voetbalveld staan. Van de 3 wedstrijdjes wonnen ze er 2. Waarvan 1 met 10-0. Smiddags moest manlief zelf voetballen en maakte ik het huis aan kant voor de visite. Savonds hingen we alle slingers en ballonnen op. En knutselde ik alvast voor de schooltraktatie. 

Zondag: vanochtend kreeg mijn oudste alvast zijn cadeautjes. Morgen is hij echt jarig.... daarna kwam er visite... met nog meer cadeautjes en veel aandacht. We aten soep en broodjes, salade en  mini slavinkjes. Maar natuurlijk ook taart en hapjes.

Smiddags nog meer visite en aan het eind van de middag had deze mama de puf eruit. Avondmenu: patat en een snackje. Daarna moest ik de schooltraktatie's nog klaar maken. In het kader van gezond werden het monster/spookbekers met popcorn.

Iedereen een goede volgende week gewenst!