2019 week 13


Maandag: hieperdepiep hoera!!!! Jorn is 8 jaar!!!! Vandaag is mijn oudste zoon jarig! Dat hebben we zondag al gevierd... maar ik had het nog niet over zijn cadeautjes gehad. Hij werd weer gruwelijk verwend. Hij kreeg: nieuwe schoenen, 2 kaartjes voor de royalistiq tour, ps4 giftcard, een elektrische tandenborstel, 2 playstation spellen van lego, 2 dolfje weerwolfje boeken, het boek hoe word ik een fortnite pro, wat ben ik en 15 Euro. 

Ik was de hele dag vrij. Maar moest wel weg voor een belangrijke afspraak. De 2e ronde van mijn sollicitatie procedure. En yes!!! I got a New Job! Vanaf 14 mei ga ik werken en leren in de gehandicapten zorg. 

Verder was het een rustige dag. En aten we op zijn verzoek pizza!

Dinsdag: vandaag een half dagje werken. Lekker vanuit mijn eigen huis. Smiddags rommelde ik wat in huis om. We aten aardappels, bloemkool en een gehaktbal.

Woensdag: vandaag de hele dag gewerkt. We aten bij mijn ouders bruine bonen met spek. En daarna ging ik met de middelste naar voetbaltraining.

Donderdag: vandaag een vrije dag. Lekker in huis gerommeld. Veel opgeruimd en weg gedaan. Genoten van mijn kindjes. Avondeten: wraps met gehakt maïs sla paprika en komkommer.

Vrijdag: vandaag een dag op kantoor. De jongens gingen Smiddags naar hun heit. Om ook daar jorn zijn verjaardag nog te vieren. Wij aten een broodje gezond van bakker Bart.

Zaterdag: vanochtend boodschappen gedaan met zijn 3en. Alvast voor volgende week. Smiddags moest manlief voetballen en bleef ik met de kleinste thuis. Savonds aten we krieltjes sla en een stukje kip. 

Zondag: rustige dag vandaag. Manlief had niet een al te best humeur... (iets met te veel biertjes) en beebje en ik trokken er samen op uit. Niet veel bijzonders. Bakje koffie bij pake en beppe. Een lekker dutje en een bakje koffie bij een vriendin. Om 18.30 haalde ik mijn jongens weer op en waren we weer compleet.

See ya next week!