2019... week 14


Weer een late update... ik heb 2 dagen telefoon en internetloos geleefd...

Maandag: vandaag lekker gewerkt. Vandaag wat belangrijke dingen besproken met mijn manager.  Daarna lekker met de middelste naar zwemles.. hij gaat hartstikke goed. Avondeten: Chinees.

Dinsdag: vandaag een dagje vrij. Lekker met beebje wezen winkelen. Boodschappen gehaald en lekker geknuffeld. Daarna haalden we samen de jongens uit school. En gingen beide jongens te spelen. Avondeten: aardappels, sperziebonen en een gehaktbal.

Woensdag: vandaag weer aan het werk. Voor het gemak eten we op woensdag bij mijn ouders. Al sinds een paar weken. Tussen 17.00 en 18.00 zat ik bij kickboxen. En daarna schoven de oudste en ik aan bij mijn ouders aan tafel. Avondeten: spaghetti, rond half 8 kwam ook de middelste terug van voetbaltrainen. Lekker douchen en op bed.

Donderdag: vandaag weer lekker vrij. Huisje fris gepoetst. En genoten van een ochtend met mijn beebje. Smiddags ging zij naar mijn vader en vetrok ik met de jongens en 6 vriendjes naar karins feestboerderij. Voor het kinderfeestje van mijn oudste.

Lekker buitenspelen, baby geitjes de fles geven. Knuffelen met dieren, spelletjes en patatjes na. Na een zeer geslaagde middag bracht ik alle kindjes thuis. De jongens hoefden niet echt meer eten. Avondeten: kibbeling, sla en krieltjes.

Vrijdag: vandaag waren de jongens vrij van school. Daarom gingen alle kindjes vanochtend al heel vroeg met papa en mama mee richting het werk. Vriendlief moest vroeg vertrekken en ik trakteerde de kinderen op een MC breakfast (foto header) om 09.30 haalden oma en tante Debbie de kinderen op en gingen met hun op pad. Even spelen bij ballorig. (Een grote indoor speeltuin) ik moest tot 18.00 werken en Vriendlief kwam pas half 7 terug op het werk.  We reden samen naar Appingedam en gingen samen met schoonzus en zwager uit eten. Lekker naar een grill/ steakhouse. Daarna gingen ook wij naar opa en oma. En bleven daar met zijn allen logeren.

Zaterdag: in de ochtend gingen de jongens opa helpen in de tuin. En wij gingen op baby visite. 1 van onze vrienden is  een paar weken geleden vader geworden . En dus moesten we de kleine meid even bewonderen. Na de lunch vertrok Vriendlief naar voetbal. En smiddags ging ik met de jongens oom Chris aanmoedigen. Om 16.00 ging ik met alle kinders in de auto om papa van het voetbalveld te halen. Avondeten: broodje hamburger en patatjes.

Zondag: lekker uitgeslapen. Daarna een bakje koffie gehaald bij pake en beppe. Daar aten we soep en een visburger. Smiddags trokken de jongens korte broeken aan. En speelden zowat de hele middag buiten. Beebje deed een dutje. En daarna hebben we nog een blokje gefietst. Door het mooie weer had ik niet zoveel zin om te koken. En dus aten we: Pizza

Inmiddels kom ik tot de conclusie dat de jongens aan 1 pizza delen niet meer genoeg hebben. Dus die aten beide nog een broodje pindakaas erbij. 

Op naar volgende week!

P.s ik kreeg mijn VOG binnen. En dus is het officieel. Ik ga 14 mei beginnen in de gehandicapten zorg!!!!!! 

Afgelopen vrijdag officieel mijn ontslag ingediend...