2019... week 15


De weken vliegen voorbij.... hier de update van week 15.

Maandag: vandaag maar een paar uurtjes werken. Verder was het een mama dagje... soms heb ik die gewoon nodig. Dus de hele middag lag ik op de bank met een boek... "het meisje dat bleef leven" van Luca Crippa en Maurizio Onnis een waargebeurd verhaal.. om half 5 haalde ik de middelste op en gingen we naar zwemles. Er was kijkles vandaag. En dat betekende dat ik mee moest het water in. Avondeten: krieltjes, rode kool en vissticks.

Dinsdag: een korte werkdag. Om 14.00 haalde ik de kinderen uit school. 1 nam een speler mee. En de andere ging spelen. Beebje vind het prachtig andere kindjes in huis. Want die hebben altijd aandacht voor haar. Avondeten: Aardappels broccoli en een gehaktbal.

Woensdag: vandaag een vrije dag. Beebje lekker thuis. Wat omrommelen en het huishouden bijhouden. We aten bij mijn ouders en om 18.00 uur vertrok ik met de middelste naar voetbal.. avondeten: macaroni. Savonds kwam mijn broer nog even Ajax- Juventus kijken.

Donderdag: nog een dagje vrij. Lekker aan de poets met beebje in mijn kielzog. 14.00 uur kindjes uit school halen en beide kwamen vandaag alleen mee naar huis. Ze hebben bijna de hele middag op de trampoline doorgebracht. En nog even gegamed. Avondeten: aardappelpuree, wortels en doperwtjes en een hamburger.

Vrijdag: vandaag ook een korte werkdag. Dan denk je, de hele week al??? Ja.... ik ben vakantie uren aan het opmaken. De kinderen bleven vanmiddag bij mijn ouders. Ik had dus de handen vrij om wat extra huishoudelijke  taken te doen. Ramen buitenom en de douche voorzien van een goede beurt. Manlief was laat en dus aten de kinderen en ik bij mijn ouders. Avondeten Patat + snacken

Zaterdag: de jongens zijn een extra weekend thuis. Maandag apte hun vader al dat hij het hele weekend verschillende feestjes had. En of de jongens dus bij mij konden blijven. Ik heb de jongens maar verteld dat heit het weekend ook moest werken. Ze zijn inmiddels oud genoeg om te snappen wat heit belangrijker vind. Maar ik wil ze dat nog graag besparen. We aten een luxe ontbijtje. Verse sinaasappelsap, croissantje, gekookt eitje en gingen daarna met zijn allen naar opa en oma. Manlief moest voetballen. En daarna gingen we weer lekker naar huis. Avondeten: lasagne

Zondag: wat een rustige dag vandaag!!! Uitgeslapen tot jawel 8 uur.... de post van gister bekeken en daar zat dan mijn contract bij van mijn nieuwe baan. Getekend en weer op de bus gedaan. Schoolpapieren ingevuld voor de avond 4 daagse en schoolkorfbal toernooi. En de rapporten klaargelegd om maandag weer mee te nemen. We hebben de hele dag met zijn allen geluierd. Spelletjes gespeeld en vooral van elkaar genoten. Avondeten: aardappelkroketjes, kipfilet en sla

Op naar een nieuwe week!

Nog even een foto voor de leuk!