2019 week 16


Vandaag een update over week 16!

Maandag: vandaag gewerkt. Om 16.30 vertrok ik weer naar zwemles met de middelste. Nog even en dan mogen we voor het velbegeerde papiertje... hij doet echt zijn best. Avondeten:  Chinees

Dinsdag: vrij vandaag! Lekker omgerommeld. Tuin achter opgeruimd. Nu moet ie alleen nog even met de hoge druk schoon. Verder weinig gedaan vandaag. Genoten van mijn kindjes. Avondeten: aardappels, boontjes en een worstje

Woensdag: vrij! Boven gepoetst. En voor in de tuin bezig geweest. Met beebje gespeeld en een dutje gedaan. Tussen  17.00 en 18.00 zat ik bij kickboksen en schoof daarna met de oudste bij mijn ouders aan tafel. Avondeten: spaghetti.

Donderdag: nog een dag vrij! En vandaag deed ik helemaal niks. Behalve knuffelen en spelen met beebje. Het werken in de tuin heeft me mijn rug gekost. En dus deed ik rustig aan. Smiddags hadden beide jongens een speler mee. Maar die waren de hele middag eigenlijk buiten. Avondeten: Boerenkool met spek en worst.

Vrijdag: vandaag gewerkt. Om 17.00 had ik weekend en haalde ik de kinderen op. De jongens gingen een nachtje naar hun vader. Ter compensatie van vorige week. Avondeten: Lasagne 

Zaterdag: vriendlief hoefde niet te voetballen. En dus waren we eerlijk vrij. We deden lekker rustig aan. En Smiddags gingen we even naar het bos met zijn allen.  Avondeten: gourmet.

Zondag: 1e paasdag. We vertrokken in alle vroegte naar zorgvliet. Waar opa en oma op de camping stonden. We gingen naar speelboerderij de Drentse koe. Zodat de kinderen lekker konden spelen. Wij genoten van het zonnetje. Helaas was de oudste niet lekker. En viel daar op een bankje in slaap. Smiddags gingen we naar de camping en aten een broodmaaltijd. Omdat we allemaal best moe waren gingen we half 5 weer naar huis. Ik haalde nog wat patat terwijl de jongens in bad zaten. Avondeten: Patat + Snackjeo