2019 week 17


Hier een nieuwe update! En we beginnen even met de foto van de header.... ik heb vanaf 1 april alle bonnetjes bewaard van alle boodschappen in de maand april. Gister hebben we de laatste boodschappen gehaald. En ik ga niet eerder weer naar de winkel als donderdag.... in de maand april hebben we €405,98 uitgegeven. Dit is inclusief een bezoekje aan de kruidvat en de intertoys..... netjes gedaan dacht ik zo met 5 personen.

Maandag: vandaag waren we vrij! Ivm 2e paasdag natuurlijk. Mama paashaas had 20 eieren verstopt in de tuin. En de jongens hadden ze zomaar gevonden. Verder deden we weinig. We dronken een kopje koffie bij mijn ouders. Aten een hapje mee. En smiddags keken we een film. Avondeten: Bbq

Dinsdag: vandaag eventjes gewerkt. Half 2 was ik vrij. En de jongens waren vrij van school. Ze hebben nog geen vakantie. En moeten nog 3 dagen naar school. Kindjes bij mijn ouders weg gehaald. En smiddags met de kinderen gespeeld. Geouwhoerd en gelachen. Avondeten: tomatensoep, stokbrood en kipfilet.

Woensdag: vandaag was ik vrij. Hele dag wat omgerommeld in huis. Smiddags deed ik een welverdiend dutje. En rommelde ik verder om in huis. Om 18.00 moest ik met de middelste naar voetbal. We aten bij mijn ouders voor de tijd: gebakken aardappels, boontjes en een karbonade

Donderdag: vrije dag! Even wezen boodschappen. De kinderen gingen smiddags spelen en dus had ik het rijk alleen met beebje. We deden niet veel. Avondeten: aardappels, rode kool en een gehaktbal.

Vrijdag: vandaag een lange werkdag. Beebje was de hele dag bij pake. En de jongens gingen smiddags al naar heit. Avondeten: maaltijdsalade.

Zaterdag: Koningsdag! Maar we deden er niks aan. We aten een lekker ontbijtje en verder voerden we zo weinig mogelijk uit. Aan het eind van de middag bracht ik beebje naar mijn ouders. Want die ging een nachtje logeren. Mama wilde eindelijk wel weer eens een hele nacht slapen. Avondeten: patat + snacken

Zondag: uitgeslapen tot half 10!!!!! Wow wist niet dat ik dat nog kon. Daarna gingen we naar mijn ouders koffie drinken en beebje halen. Smiddags deden we een ritje mediamarkt aangezien ik een laptop moet aanschaffen voor mijn nieuwe opleiding. We hebben alleen maar even gekeken. En nog niks gekocht. Avondeten: patatas Bravas, varkenshaas in gorgonzolasaus en stoofperen.

Om 18.30 haalde ik de jongens weer op. En waren we weer compleet. Op naar een nieuwe week!