2019... week 2.2


Hier de update van de rest van de week.... in week 2.1 las je al het eerste deel.... vandaag het vervolg.

Vrijdag moest ik de hele dag werken. Tot 17.45 op het menu stond bami. Echter gingen de jongens last minuten logeren bij mijn broer. En toen ik eenmaal vrij was, haalde ik dus alleen ons minimeisje op. Deze hadden haar dutje overgeslagen  en was doodmoe. Om 18.20 waren we thuis. Ze vroeg direct om de borst en viel al drinkend als een blok in slaap. Beebje op bed gebracht en toen hebben manlief en ik maar een snackje gehaald. En omdat beebje al sliep en de jongens er niet waren besloot ik even een bezoekje te brengen aan een collega. Ze is meer dan alleen een collega. Ze is een echte vriendin geworden. En momenteel zit ze nogal overspannen thuis. Het was dus wel hoog tijd om daar even een bakje koffie te doen. We hebben serieus gebabbeld, gelachen en gehuild.... wat een gezellige avond... ik was pas 00.30 thuis.....

Zaterdagochtend heb ik de kledingkast van minimeisje uitgezocht. En heb ik 24 kledingstukken uit haar kast gehaald. En op de verkoophoek gezet. De eerste 4 dingen zijn inmiddels verkocht. Rond 12 uur kwamen de jongens thuis. En ging papa weg. Die had een nieuwjaarsreceptie bij voetbal. En die bleef dus bij opa en oma slapen.  Smiddags hebben we een film gekeken. En lekker geknuffeld en gespeeld. Pannenkoeken gebakken en lekker genoten van mijn kinderen. Minimeisje wilde niet slapen. Ik had visite van een vriendin en dat leek minimeisje ook wel heel interessant te vinden. Om 23.00 gaf ze de hoop op. En viel bij mij op schoot in slaap. De jongens hebben zaterdag op zondag bij mij "gelogeerd" ik lag dus afgelopen nacht met mijn 2 stoere mannetjes in 1 bed. Best gezellig zo nu en dan......

Zondagochtend sliepen we dan ook uit tot 08.20 uur.... daarna lekker ontbeten. En snel wat opruimen en schoonmaken. Soep voorbereiden. Want opa en oma kwamen op visite. Die waren al hier voordat papa uit bed kwam daar. 1.5 uur later was ook eindelijk papa weer thuis.....

Vanmiddag hebben we lekker gehangen. En zijn we een klein blokje door het bos geweest...  Minimeisje deed nog een dutje. De jongens speelden tussen de buien door even buiten. En dan aten we vanavond eindelijk de langverwachte bami. 

Tot volgende week!!!!