2019.... week 6


Het is weer tijd voor een weekupdate! 

Maandag: de werkweek is weer begonnen. Vandaag weer lekker gewerkt. Ondertussen een ovenschotel voorbereid. En na werktijd met de middelste in de auto op naar zwemles.

Dinsdag: een korte werkdag. Na mijn dienst door naar school. De oudste wilde zijn tijd achter de playststion en de middelste nam een speler mee. Ondertussen was ik bezig met avondeten. Na het avondeten gingen alle kinderen in bad. Met zijn drietjes zo ontzettend gezellig...

Woensdag: vandaag een lange werkdag. En tussen 17.00 en 18.00 zat ik weer braaf aan de bar bij kickboxen. 

Donderdag: vanochtend kreeg ik visite. Gezellig koffie gedronken en gekletst. In de tijd dat beebje haar dutje deed maakte mama het huis schoon. Voor school uit kwam, haalden we de laatste boodschappen. Deze middag deelde ik het huis met alleen mijn eigen kinderen. 

Vrijdag: ik heb de hele dag gewerkt. Om 18.00 was het voor mij ook eindelijk weekend. De oudste hadden vandaag een kinderfeestje. En werd thuisgebracht. Mijn "man" haalde de andere 2 op. Gezin weer compleet.

Zaterdag: ik ging deze ochtend even met mijn moeder winkelen. Bij onze Albert Heijn kon je zegels sparen voor lampen en kaarsestanders die verkocht worden door een andere winkel in hetzelfde dorp. De lamp had ik al een tijdje op het oog. Maar ik vond hem nogal prijzig. Nu had ik de 2 spaarkaarten vol. En dat gaf 50 Euro korting. De lamp ging vandaag mee

Zondag: vandaag begonnen we rustig. De oudste en de jongste lagen lekker op de bank samen. Wat een genot. De hele dag hebben we gehangen. Niks moet, veel mag. Wat een heerlijkheid. 

Nou wilde ik deze week laten zien wat we hadden gegeten.  Maar ik ben 1 dag vergeten foto's te maken. Dus hierboven 6 gerechten.


Zuurkoolschotel; aardappels, spruitjes en een gehaktbal; bruine bonen; rijst met kip kerrie; bruine bonensoep en pannenkoeken; shoarma en vandaag pizza.

Tot volgende week!