2019.... week 7


Maandag: vandaag een dagje lekker gewerkt. In de middag moest ik met de kleine naar het consultatie bureau. 81 cm lang en 10.4 kilo. Ze doet het heel erg goed. Later moest ik nog met de middelste naar zwemles.

Dinsdag: een kort werkdagje. Normaal haal ik op dinsdag zelf de kinderen uit school. Maar ik moest nog een ritje naar de tandarts.  Daarna de kindjes opgehaald. En hebben we helemaal niks meer gedaan.

Woensdag: ik was vrij vandaag. En omdat ik de bedden van de jongens had verkocht, moesten ze nog even uit elkaar. Bedden uit elkaar gehaald. Naar beneden gesjouwt, en toen heb ik hun kamer grondig gepoetst. En heel veel spullen gesorteerd en verwijderd.

Een hele hoop troepjes, lege dozen (dozen in dozen) te veel om op te noemen.  Daarnaast nog wat andere dingen te koop gezet of gratis af te halen.

Donderdag: weer een vrije dag! Samen met beebje boodschapjes gedaan. De jongens hebben heerlijk gekampeerd in hun slaapkamer. (Hun nieuwe bed is er nog niet) en zitten op school. Mijn man werkt vandaag thuis. Smiddags gaan beide jongens te spelen.  Rust rust rust.... de achtertuin opgeruimd en de ramen buiten gelapt. 

Vrijdag: vandaag even werken. Maar een paar uurtjes. Smiddags haalde ik beebje. De jongens gingen dit weekend weer naar hun "heit". 

Zaterdag: vanochtend vroeg al vertrokken. Manlief moest naar de kapper en dat is op de rit naar opa en oma. Manlief moest voetballen en had er heerlijk weer bij. Ik genoot van het lente zonnetje bij opa en oma in de tuin. Beebje vond het prachtig.

Lekker buiten spelen. En met opa naar de vogels.... 

Zondag: rustig dagje vandaag. Manlief niet zo lekker. (Iets met kantine dingen) en beebje en ik op de fiets naar pake en beppe. Smiddags samen een dutje en later ging ik met haar nog een stuk fietsen.... om 18.30 haalde ik mijn jongens weer op. En waren we weer compleet. 

Fijne volgende week!