2019... week 9


Vandaag weer een week update!

Maandag: vandaag was ik vrij. Ik moest met beebje opnieuw naar de huisarts voor controle van haar brandwonden. Het heelt mooi. Dagelijks verversen van het verband moet nog wel een paar dagen. Als het droog is kan het verband eraf blijven. Het wassen super lekker weer vandaag. En in beebje haar slaapje waste ik de ramen van buiten. Gooide 3 paar kinderschoenen weg. Stofte de woonkamer af, zoog en dweilde de kamer en gaf de wc een grote beurt. Na haar dutje haalden we haar grote broers uit school. De jongens speelden lekker buiten en beebje speelde achterhuis mee. Om half 5 bracht ik de oudste en de jongste naar pake en beppe om met de middelste naar zwemles te gaan. Normaal eten we op maandag altijd ovenschotels en onze middelste is een slechte eter. Dus eens in de zoveel tijd krijgt ie op maandag ter compensatie patatjes. Zo ook vandaag.

Dinsdag: vandaag moest ik van 9.00 tot 17.00 werken. Wel lekker vanuit mijn eigen huis. Tussendoor deed ik de was en de vaatwasser. Na het werk maakte ik rijst met couscous en aten we lekker met zijn allen.

Woensdag: vandaag van 9.00 tot 16.30 gewerkt. Samen met mijn man werkte ik thuis. Elke woensdagmiddag gaan de jongens naar mijn ex schoonouders. Deze week ging ik niet naar kickboxen. Maar van 18.15 tot 19.00 met de middelste naar voetbal. We aten aardappelsalade met haricoverts en walnoten. En een zelfgemaakt slavinken

Donderdag: vandaag even een paar uurtjes gewerkt. Van 9.30 tot 12.30 zodat ik vrijdagochtend een paar uurtjes vrij kon krijgen. Smiddags lekker met de kinderen naar de speeltuin geweest. En genoten van een prachtige dag. We aten aardappelen spruitjes en een gehaktbal.

Vrijdag: vanochtend was ik vrij. Met een doel. Een voorlichting volgen voor een werk en leer traject in de gehandicapten zorg. Ik werd nog enthousiaster dan ik al was. Om 12.00 uur was ik op kantoor. En moest ik werken tot 18.00 uur. Tussendoor heb ik een motivatie geschreven en een sollicitatie verstuurd. Manlief hadden het hele weekend feest. En ging dus uit het werk naar zijn ouders en logeerde daar. Ik was het weekend alleen met beebje. De jongens waren bij hun heit. Ik at pizza bij mijn ouders.

Zaterdag: vanochtend met beebje op de fiets een paar boodschapjes gehaald. En nieuwe schoenen voor de middelste. Smiddags deden we een dutje. En daarna samen in het grote bad. Samen bakte ik de resterende aardappels op en bakte een paar vissticks. Een vriend van me kwam langs en bleef slapen.

Zondag: we begonnen vanochtend laat. 9.15 waren we uit bed. Samen met mijn vriendin lekker een bakje koffie gedronken. En nog meer gekletst. Samen met beebje hebben we nog geluncht en toen ging zij naar huis. Smiddags deed ik nog een dutje mee met beebje en om 15.30 kwam ook eindelijk papa thuis. We aten aardappelkroketjes en een kippenhamburger met sla. Om 18.30 haalde ik mijn jongens en was het gezin weer compleet. Ze speelden nog een spelletje met papa op de ps4 en liggen nu in dromenland. Morgen zijn zij een dagje vrij van school vanwege studie dag.


Tot volgende week!