×

Yoors


Inloggen
×

YoorsFebruari challenge dag 25.

Februari challenge dag 25.


Vandaag is het zondag 25 februari. Vandaag zijn we liever lui dan moe. En dus had ik stiekem gister de 25 dingen voor vandaag al klaar gelegd. 

help

We starten vandaag met 12 dvds. Deze vind ik persoonlijk vrij lastig. Ik was (ben stiekem nog steeds) een enorme Disney fan. Mijn grootste wens is dan ook nog steeds een bezoek te brengen aan disneyland paris. (Ik ben er nog nooit geweest) 

Daarnaast verlaten 12 kledingstukken van kind nr 1. De kast en 1 zomerjas van kind nr 2.

Het zijn vooral T-shirt en korte broeken  die zijn kast verlaten. Dit gedeelte had ik nog niet uitgezocht.

Morgen weer verder. Voor de rest van vandaag zijn we liever lui.

P.s over precies 4 weken is kind nr1 jarig...

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!