Ff van mijn hart.

Ff van mijn hart.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag op rtv noord zie ik een bericht voorbij komen. Calcenterbedrijf webhelp groningen op de vingers getikt wegens mensenrechten. Een meisje die zwanger was kreeg geen contract verlenging en vocht dit aan.

Nu werk ik bij hetzelfde bedrijf. Ik ken dan ook de persoon in questie. Werkten we samen op hetzelfde project. En inmiddels ben ik ook zwanger. Wat mijn werk daar betrof?

Ik ben per 1 maart 2017 in vaste dienst bij dit bedrijf. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben blij voor jou dat het goed is afgelopen.
Maar het heeft misschien voor dat meisje een andere reden?
Ieder 'verhaal' moet je apart bekijken.
Volgens mij kunnen ze je niet zomaar afdanken, maar misschien bestaan er achterpoortjes als er een dwingende reden is.
| 10:22 |
Jah dat ben ik met je eens. Ieder verhaal is anders.... het is natuulijk voor haar heel fijn dat ze gelijk heeft gekregen. En iedereen kijkt positief of negatief tegen een bedrijf. Dat kun je nooit voor zijn.
| 15:33 |
als je in vaste dienst bent kunnen ze je niet zomaar ontslagen denk ik
| 20:41 |
Zij was niet in vaste dienst. Maar op uitzendbasis werkzaam bij ons bedrijf.
| 15:34 |
Oei, Webhelp. Daar ken ik meer verhalen over, goede en slechte. Voor iedereen is dat anders ;)
| 15:26 |
In mijn geval goede ...
| 19:32 |
Dat is fijn :)
| 19:39 |
Misschien speelde er andere factoren mee?
| 15:03 |
Haar contract liep af tijdens haar verlof. Na haar zwangerschapsverlof mocht ze terug komen. Er was vanuit het bedrijf nkg geen intensie haar een vast contract te geven. Wel zou ze een nieuw payroll contract krijgen als ze terug kwam.
Het bedrijf word nu gewoon heel slecht neergezet. En dat is onnodig.
| 15:06 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen