Mijn nieuwe uitdaging... #minimaliseren


Vandaag is het 1 april. En nee deze blog is geen grap. Dit is een serieuze aangelegenheid. #minimaliseren.

Na de afgelopen 3 maanden een challenge voor mezelf te hebben gehad met ontspullen. Gaan we nu verder. De komende challenge duurt wat langer. Vanaf 1 april tot half juni. Dit heeft ermee te maken dat er een onderdeel per week aan de beurt komt.

help

Even een kleine update... 

In januari verlieten 55 spullen mijn woning. In februari maar liefst zo'n 450 spulletjes. In maart zouden 62 dingen weg gaan. Echter heb ik ruim 175 kerstkaarten weg gedaan en ruim 80 stickers. Geteld als 2.  Zou ik dat echt tellen zijn er in maart zo'n 325 dingen verdwenen.  Ik vond het wat overdreven om elke dag 2 kerstkaarten weg te doen. Dan was ik over een half jaar nog bezig. En gaat het minimaliseren wel heeeeel langzaam. Maar goed. Al met al is er al heel veel verdwenen. 

Zie ik verschil? Nee nog niet echt. Maar dat komt vooral door de hoeveelheid aanwezige spullen die hier nog zijn. De aankomende weken pakken we het iets anders aan..... 

Vanaf vandaag tot aan half juni neem ik elke week een andere kamer, of deel van het huis onder de loep. En vanuit die kamers verdwijnen er spullen. Het kan best zijn dat er een week maar 3 dingen weg gaan. Maar ook zou het kunnen dat er wel 50 dingen weg gaan....

Een overzicht:

Week 1 - mijn kledingkast.

Week 2 - onze slaapkamer.

Week 3 - overloop, linnenkast en douche.

Week 4 - slaapkamers kinderen.

Week 5 - zolder deel 1.

Week 6 - zolder deel 2.

Week 7 - gang, trapkast en  wc.

Week 8 - keuken.

Week 9 - woonkamer.

Week 10 - berging.

ik bewaar het rommeligste voor het laatste.... de berging. Daar doe ik mijn was en staat de kledingkast van mijn dochter. (Die paste niet door de trap naar boven) en verder ligt daar heel veel troep. Het is echt een berging. Alles word daar maar neer gelegd. Door iedereen hier in huis. Die verdient zeker een opruimbeurt. Maar die bewaren we voor het laatst. Haha.

Aan het eind van elke week plaats ik een update over de betreffende kamer, kast of ruimte in huis.

ik ben benieuwd hoeveel spullen er in deze Challenge weer gaan verdwijnen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!