Nieuw jaar, nieuwe kansen.


Aller eerst een heel gezond en liefdevol 2019 gewenst....

Het is een poosje geleden  dat ik een blog poste. De laatste dateerde van 30 september 2018. Soms moet je gewoon om hulp vragen.

 

Na mijn laatste blog zat ik overvol.... mijn emmer was overgelopen. En ik zag het allemaal even niet meer zitten. Een lieve man en 3 mooie kinderen.... maar ik, ik zat in de put. Misschien was het uiteindelijk toch het slaapgebrek wat me heeft genekt. Bijna elke nacht is de jongste wakker. S avonds  wil ze niet naar bed. En naast dat slaapgebrek. De nodige lichamelijke gebreken. Werken en en een huishouding runnen. Het werd mij allemaal teveel....

 

Nu is het 1 januari 2019. En staat er een nieuw jaar te wachten. Ik ga voor een jaar vol mooie nieuwe herinneringen. Nieuwe doelen. En een gelukkig leven......

Wat staat er dan allemaal op het verlanglijstje voor dit nieuwe jaar?

- minder werken.

- meer minimaliseren

- meer rust creëren

- een cursus naaien volgen

- mijn eigen bedrijf starten

- heel veel kusjes en knuffels

- huis kopen

Heel veel wilde plannen..... het 1e punt is al gerealiseerd. Mijn contract is van 32 uur terug gezet naar 24. 

Nu de rest nog.... maar daar heb ik nog 364 dagen voor!

Rustig aan gaan we beginnen... meer rust creëren en vooral heel erg genieten van mijn prachtige gezin.

Nieuw jaar, nieuwe kansen.