Onze luie zondag....


Vandaag hadden we een luie zondag..   onze dag begon dan ook om 08.00 uur. Dat gebeurt zelden in dit huishouden. Mijn kinderen zijn vroege vogels. We begonnen met een lekker ontbijtje met afbakbroodjes en verse jus (in ons geval mandarijnen sap) daarna de kleren aan. Tanden poetsen  en een kopje koffie halen bij pake en beppe (opa en oma). 

De jongens kropen achter de tablet en mijn dochter knuffelde met de hond.

We aten daar een soepje en een karbonade en gingen weer naar huis. Waar we op de bank ploften. Film tijd. We keken de leeuwenkoning.  Met een glaasje fris. En een bakje chips.

Daarna ging ik met de jongens cupcakes bakken.9

Inmiddels is het bijna etenstijd. De jongens zijn gedoucht. En zo gaan we een broodje knaks eten. 

Vanavond kijken  we nog de film toystory. En is het bedtijd...

Heerlijk zo'n luie familiedag. Ik geniet ervan. Van mijn kinderen om mij heen. En lekker helemaal niks.