Adventskalender dag 24


Het is vandaag de laatste dag van de adventskalender. Vandaag ga ik ook maar kijken of ik het cadeautje van 5 december te pakken krijg.

Body butter met amandelmelk en honing. Dit ga ik zeker gebruiken. Ik heb al eens producten met deze geur geroken en het ruikt licht naar honing. 

Zonder de adventskalender helemaal uit elkaar te halen heb ik het cadeautje van 5 december te pakken gekregen. Het is een nagelvijl wat ook altijd wel van pas kan komen.

Sommige vakjes moest ik wel iets scheuren omdat ik anders het cadeautje van die dag er niet uit kreeg. Er zaten maar een paar dingen in die ik zelf niet ga gebruiken. Ik geloof dat dat met dit soort adventskalenders niet te voorkomen is. Over het algemeen ben ik heel tevreden met de dingen die er in zaten, dus misschien ga ik er volgend jaar nog één halen.

*Alle foto's zijn eigen foto's.