Mereltje Foto 7 daagse "natuur"


Deze foto Challenge in bedacht door  Gertiena , doel van de Challenge: iedere dag een mooie natuur foto plaatsen 7 dagen lang. Daarnaast iedere dag ook iemand nomineren die dan vervolgens ook weer foto's plaatst van de natuur, waar geen mensen of gebouwen op staan. 

Ik werd genomineerd door Albert van den Berg  en Riek 1971 wat een eer 2 nominaties  ;-) 

Dag 1

Deze foto heb ik gemaakt tijdens een wandeling bij het Plateaux, een grensoverschrijdend natuurgebied tussen Bergeijk en Lommel. Heerlijk genieten van al het frisse groen, lekker lopend langs de beek. De rust die je dan ervaart heeft iets magisch.

Dag 2

Wat een cadeautje om deze mooie ree tegen te komen op mijn wandeling. De foto is gemaakt in een stukje natuur aan de rand van mijn woonplaats, hoewel ik weet dat er reeën zijn daar, laten ze zich niet gemakkelijk zien. Ze zijn erg schuw en horen en ruiken je al snel. Dit mooie exemplaar was duidelijk even in de war, zij bleef even staan, ik ook, doodstil......., elkaar bekijkend......., dan stap zij het bos weer in.                                                                                                                

Dag 3

Nederland wat ben je mooi....... Deze foto is genomen vanaf de uitkijktoren op Landgoed de Utrecht.                                                                                                                                                                                                                                              Dag 4

Even wat verkoeling op een heel warme dag, een kijkje terug in de winter. Deze foto is gemaakt in december 2016 op een wandeling door het  Luchtkasteel, een wandelgebied  langs de Keersop,                                                                          Dag 5

Deze foto maakte ik tijdens een wandeling in het natuurgebied bij Pannenland. Hoe vredig dit tafereeltje met de zwaan, een hert en ook nog een reiger aan de waterkant.                                                                                                                           Dag 6

Pootje baden, lekker fris...... Deze foto heb ik gemaakt in Zandvoort, ik houd van de zee, de golven en het strand. Dag 7

Een wandeling door de zandverstuivingen van de Stevensbergen bracht me op dit mooie plekje. voor de laatste foto van mijn challenge.

Dag 1: Ik nomineer hollanderke , omdat zij altijd prachtige foto's deelt van de natuur.

Dag 2: Ik nomineer  marijke , zij heeft veel gereisd en daar mooie foto's van gemaakt en natuurlijk hoop ik ook op een paar foto's uit mijn favoriete land Zuid Afrika.  ;-)                                                                                                                                            Dag 3: Ik nomineer Basseroeter, hij maakt prachtige foto van de Veluwe.                                                                                        Dag 4: Ik nomineer Aaricia Frans , ik heb erg genoten van de foto's van Drouwenerzand, ik denk dat er nog veel meer moois vanuit haar camera te zien is .                                                                                                                                                            Dag 5: Ik nomineer KatAna, Ik heb erg genoten van de foto's van Losloop Gebied Regte Heide                                                  Dag 6: Ik nomineer Milady, ik zag vandaag een prachtige foto van een libelle en wil best meer zien van dat moois
Dag 7: Ik nomineer pooky , ik heb al een paar keer mooie natuur foto's gezien, die wel wat aandacht mogen krijgen.

Foto 7 daagse

Natuur van Albert van den Berg

Wil jij reageren of zelf mooie foto's of blogs met ons delen, maak hier een gratis account: Aanmelden

Mereltje Fotografie

Meer van mijn foto's....