Mereltje Shoot IT kleur V.S. Zwart-wit


Stefanieke heeft deze challenge Shoot IT geopend, meer erover lees je in haar blog, link vind je onderaan de pagina.  Mijn bijdrage voor het 1ste thema (1 Jul 2017 - 15 Juli 2017)   Kleur V.S. Zwart-wit. 


Aandacht gevraagd.....

Aandacht gevraagd

voor het geschreven woord.


Een gedicht

de natuur verstoord.


Deze foto maakte ik in natuurgebied De Malpie, langs de gedichtenroute. Ik had er dubbele gevoelens bij, aan de ene kant vond ik het leuk om een gedicht te lezen midden in de natuur. Maar anderzijds vond ik het jammer dat de rust in het landschap werd onderbroken door iets wat hier niet hoorde voor mijn gevoel.

Bijdrage 2:   Verdwaald......

Verdwaald....

Tussen al het wit,

Tegen al het zwart,

Ik ben rood...


Deze foto maakte ik gewoon in mijn tuin, een rode bloem tussen de witte, verdwaald.

Shoot IT

Lees hier meer over deze Fotochallenge Kleur v.s. zwart wit 

Wil jij ook meedoen met deze challenge?

Maak dan nu een gratis account aan en doe mee. Je krijgt meteen een leuke welkoms bonus.