Aftellen naar Pasen...


Als er iets is wat ik enorm gezellig vind dan is het wel het paasontbijt... smakelijk eten, eitjes van chocolade en natuurlijk ook de speurtocht naar die eitjes. Ik maak er een jaarlijkse traditie van om telkens een fijn paasontbijt te organiseren met vrienden of familieleden. Zowel mijn bakkerstalent als mijn verstop-talent komen dan naar boven en vol enthousiasme kijk ik op dat ogenblik uit naar het moment dat mijn geliefde vrienden hun uiterste best doen om met wat speurwerk de verstopte eieren te vinden. Leuk, gezellig, misschien een beetje gek maar vooral fijn om te zien. 

Zo'n feest vraagt natuurlijk wel wat voorbereiding en ook mooie versiering dus hier zijn alvast een aantal tips en weetjes om er ook dit jaar weer een fijne Pasen van te maken.

 

Een beetje info over het Paasfeest:

 

Enkele knutseltips...

 

Inspiratie voor een ontbijt in stijl...

 

Meer ontbijtjes...

 

Of na het eitjes rapen lekker picknicken in het gras...

 Artisanale chocolade...
 
signup

Zit je met een ei en wil je het ergens kwijt? Misschien is bloggen dan wel een goed idee. Meld je nu aan en je wordt meteen beloond.