Aftellen met Stip... maandag 2 december...


Maandag... het is nog heel vroeg en een vervelend muziekje haalt me uit mijn slaap... 5:20, ik moet opstaan... Met een slaaphoofd en veel tegenzin kruip ik mijn bed uit. Het is koud buiten en om dan vanonder je warme comfortabele dekbed te moeten en straks door het koude vriesweer te lopen, vraagt toch wel wat doorzettingsvermogen. Maar de koksopleiding wacht! 

Zooooo vroeg!!!

Opstaaaaaaan... maar ik wil eigenlijk nog slapen!!!!

kerst2019
kerst2019

Warme sokken...

Koude voeten vind ik vreselijk maar... 
met deze zachte sokken is dat zeker geen probleem.

In het station...

Een wandeling en een busrit later...
wachten op de trein.

kerst2019
kerst2019

Tuut tuut...

Blij dat ik lekker warm zit in de trein
terwijl het buiten
nog heel donker is en koud...

Aankomst...

Nu nog ongeveer 25 minuten wandelen en dan ben ik op de plek waar ik leer voor hulpkok...

kerst2019
kerst2019

Bijna klaar om...

Ook al is er geen stip te bespeuren,
Mevrouw Stip is er bijna klaar voor... 
Me uitleven in de keuken is echt wel een droom
die stilaan werkelijkheid wordt.

Zo dat was het weer voor vandaag... morgen ben ik er weer...